Starity

Megalázó helyzetbe hozta Ben Affleck - J.Lo nehezen viseli, hogy szakítottak vele

2024. augusztus 06. 13:01   |   Szerző: Four

A színész-énekesnő nehezen viseli ezt az időszakot, kínosan érzi magát.

hirdetés

Jennifer Lopez nem csak, hogy nem hajlandó beszélni Ben Affleckkel, de mint kiderült, borzasztóan dühös is rá, sőt még az is előfordulhat, hogy pont emiatt retteg tőle a színész. 

A Page Six informátora szerint Lopez úgy érzi, Ben "megalázó helyzetbe hozta" a szakítással, Ben viszont azzal próbálja védelmezni az exét, hogy még nem adta be a válókeresetet.  

Jennifer nagyon dühös. Ben volt az, aki kezdeményezte, hogy jöjjenek össze újra, és most megalázta őt. 

A két híresség 2021 júliusában, közel 20 év után újra összemelegedett, azt követően, hogy 2002 és 2004 között már egyszer egy párt alkottak, sőt, ki volt tűzve az esküvőjük dátuma, ám pár nappal a ceremónia előtt Ben visszatáncolt. 

Ben nagyon kínos helyzetbe hozta őt, mert Jennifer fűnek-fának elújságolta, hogy Ben élete szerelme. Csak két éve volt, hogy kétszer is összeházasodtak. Ez rekordgyors szakítás, főleg, hogy már nem gyerekek. 

- tette hozzá az illető. 

Amellett, hogy Lopez a közösségi felületeken illetve több interjúban is arról áradozott, mennyire megváltoztak mindketten és micsoda tündérmesébe illő szerelem az övék, még az új lemezét is a házasságára alapozta. Sőt, egy filmet és egy dokumentumfilmet is készített, amelyben szintén a Bennel történt régi-új románc állt a középpontban. 

A színész-énekesnő azt is nehezen viseli, hogy a gyerekeik is részei lettek a botránynak:

Öt gyerek is belevonódott ebbe. Tudta, hogy a családjaik összekerülnek. És még nem fogadta el teljesen, hogy véget ért a kapcsoltuk. 

- állította a bennfentes, és lehetséges, hogy pont ezért nem hajlandó megválni a jegygyűrűjétől a sztár. 

Embed from Getty Images

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek