Starity

Véglegesítette a válási papírokat Billy Ray Cyrus - kiderült mennyi pénzt kap az exe

2024. augusztus 06. 13:01   |   Szerző: Four

A zenész a lehető legcsúnyább válási procedúrán van túl, mindenen veszekedtek az exével.

hirdetés

Lezárult a három hónapig tartó csúnya válási procedúra, Billy Ray Cyrus és Firerose tényleg nem házas többé. 

A TMZ információi szerint hétfőn véglegesítették a válási papírokat, amelyek értelmében az énekesnő egy fityinget sem kap az exétől, viszont abban megegyeztek, hogy Cyrus átengedi neki a közösen szerzett dalaik jogait. 

Billy Ray és Firerose (hivatalos nevén Johanna Rose Hodges) tavaly októberben kötött házasságot, májusban a zenész azonban beadta a válókeresetet és kijelentette, "csalás áldozata lett". 

Ezzel aztán megindult a médiában az adok-kapok a két fél között: Billy Ray szerint az énekesnő az engedélye nélkül vett le pénzt a bankszámlájáról, és csak a neve miatt házasodott össze vele, Firerose viszont arról számolt be, hogy a zenész abuzív volt és a kapcsolatuk során úgy érezte magát, mintha börtönben élne. 

Ez a legőrültebb átverés, amelyről valaha hallottam. Arról nem is beszélve, hogy én voltam a kellős közepében, tulajdonképpen az átverés alanya voltam. Sajnálatos, hogy így alakult. Nem csak azért, mert ezek a hazugságok fizikai veszélynek tettek ki, hanem mert a szívem is összetört. Úgy tűnik, a szerelem vak. 

- üzent az ügyvédjén keresztül Cyrus. 

Embed from Getty Images

via Page Six

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek