Starity

A Riverdale-ből és a vörös hajából is elege lett KJ Apának

2024. augusztus 09. 12:12   |   Szerző: Four

KJ Apa bevallotta, a sorozat végén már utálta a vörös haját és meg akart válni tőle.

hirdetés

A Riverdale szereplői közül többen is nyilatkoztak már arról, hogy a sorozat mintha "börtönbe zárta" volna őket, és burkoltan utaltak rá, hogy nem annyira élvezték a forgatást. 

Ugyanerről számolt be az Archie Andrewst alakító KJ Apa is, aki a hatodik és a hetedik évad között megkapta élete első nagyobb filmszerepét a One Fast Move című produkcióban. Apa bevallotta, nehéz volt úgy Archie-t alakítania, hogy közben folyton azon agyalt, hogyan játssza a filmbeli szerepét. 

Nagyon frusztráló volt, mert azelőtt sosem éreztem, hogy annyira kötődnék egy filmhez, mint amit éppen forgatni készültem - mindeközben pedig a Riverdale-en dolgoztam. A forgatáson mindig azon kaptam magam, hogy a másik karakteren gondolkodtam, nagyon idegesító volt, főleg, hogy közeledett a projekt. 

- mondta, és hozzátette, a Riverdale miatt vörösre festett haja is kezdte irritálni: 

Beszélgettünk arról, hogy mi legyen a hajammal a filmben, és a vége az lett, hogy megmondtam: "Cse***e meg. Tüsire borotválom a hajam." Így hát megváltam az összes vörös tincstől, már nem akartam azt látni. 

A színész - akinek eredetileg elég sötét a haja - közel hét évig festette vörösre a tincseit a Riverdale kedvéért, és bevallotta, egy idő után már egyáltalán nem érezte önazonosnak a dolgot. 

via People

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek