Starity

Az orvosok is meglepődtek rajta, milyen gyorsan gyógyul Nina Dobrev

2024. augusztus 09. 13:01   |   Szerző: Four

A színésznő bevallotta, nagyon jól halad, de még mindig hosszú út áll előtte.

hirdetés

Nina Dobrev a Shiseido Blue Project éves tengerparttisztító eseményén mesélt arról, hogy nagyon jól halad a felgyógyulása. 

A színésznő májusban szenvedett nagyon csúnya motorbalesetet, amelynek következtében összetörte a térdét és műteni kellett. Dobrev nemrég hosszú videót posztolt arról, hogyan halad a gyógyulási folyamat, és most a People magazinnak mesélt arról, hogy érzi magát: 

Azt hiszem, egész jól haladok. Még az orvosok is eléggé meglepődtek rajta, milyen gyorsan gyógyulok. Ebből a szempontból egy kicsit előrébb tartok az átlagosnál, de még mindig nagyon hosszú folyamat elé nézek. 

- mondta, majd így folytatta: 

Nem tudtam, hogy 9 hónaptól egy évig is eltarthat a felgyógyulás. Még mindig sok feladatom van, és sok esetben amikor az ember eljut erre a pontra, újra lesérül, mert úgy gondolja, már jól van és elkezdi a megszokott dolgait csinálni. Nekem is mindig emlékeztetnem kell magamat arra, hogy még gyógyulok, és hogy adjak időt magamnak. 

- árulta el a sztár, aki a fent említett videóban bevallotta, a mentális egészsége is megszenvedte az utóbbi időszakot, mert egyáltalán nem szokott hozzá, hogy folyton segítséget kérjen a legapróbb feladatokhoz is. 

Embed from Getty Images

 

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek