Starity

Meghan Markle azt tervezi, hogy botránykönyvet ír

2024. augusztus 16. 15:03   |   Szerző: Four

A színésznő az ismerősei szerint azt tervezi, hogy botránykönyvet ír a brit királyi családról.

hirdetés

Harry herceg után Meghan Markle is elgondolkozott azon, hogy botránykönyvet ír a brit királyi családban eltöltött idejéről. A színésznő nemrég megint megemlítette, hogy voltak öngyilkos gondolatai, amikor még Angliában élt (erről korábban Oprah Winfrey nagyinterjújában beszélt), de lehetséges, hogy most bővebben kifejtené, mi történt vele. 

A barátai között az a hír járja, hogy Harryék úgy döntöttek, félreteszik a diplomatikus hozzáállást. Rengetegen szeretnék, hogy Meghan felszólaljon, vagy egy újabb interjú vagy egy könyv formájában. Van rá esély, hogy óriási vagyont keresne és tisztázna pár kérdést. 

- mesélte a Closernek egy bennfentes, aki szerint a sussexi pár nagyon megsértődött a brit királyi családra, hogy idén nem hívták meg őket Balmoralba vakációzni. (Harry herceg egyébként a saját könyvében többek között "az ősellenségének" nevezte a bátyját, így aztán nem meglepő, hogy a királyi család nem akarja szorosabbra fűzni a szálakat velük.)

Most új stratégiát kell kitalálniuk a csatához, és az egyik opció, hogy Meghan nagyot robbant egy memoárral. 

- tette hozzá. 

Harry hercegnek 2023-ban jelent meg "Tartalék" című könyve, amelyben rengeteg meglepő állítást tesz a szüzessége elvesztésén át egy fagyási sérülésen keresztül az édesanyja haláláig mindenféléről. 

Embed from Getty Images

via New York Post

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek