Starity

Liam Payne olyan megjegyzést tett a barátnőjére, hogy felhördült a TikTok népe

2024. augusztus 16. 15:03   |   Szerző: Four

Az énekes a barátnőjére, Kate Cassidyre mondott egy megjegyzést, ami sokaknak nem tetszett.

hirdetés

Liam Payne nem lopta be magát a barátnője, Kate Cassidy követőinek szívébe: a legutóbbi beszólása hallatán sokan azt tanácsolták a lánynak, hogy szakítson az énekessel. 

Cassidy hétfőn posztolt arról TikTokon, hogy vacsorázni megy Liammel és a barátaikkal. Miután Payne bemutatta, milyen márkájú ruhákat visel, Cassidy is megosztotta a követőivel az outfitje részleteit. Ezek után Payne kijelentette:

Jól nézel ki. Csinos vagy, most az egyszer nem tetted ki mindenedet. 

Cassidy kínosan nevetett, majd leállította a felvételt. A fanok azonban nem győzték kommentelni, milyen "nőgyűlölő" felhangja volt Payne megjegyzésének. 

Egyesek szerint Kate-nek "gyorsan el kellene futnia" Payne elől, mások azt hozták fel, hogy az énekesnek "szó szerint van egy "Strip That Down" azaz "Vetkőzz le" című dala. Megint mások pedig arra hívták fel a figyelmet, hogy Payne maga is szeret elég merész, hiányos öltözetben készült képeket posztolni magáról. 

Cassidy és Payne 2022 óta alkot egy párt, azelőtt az énekes Maya Henryvel volt együtt, aki nemrég elárulta, megrázó dolgot kért tőle az énekes a kapcsolatuk során. 

via Page Six

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek