Starity

Őrületes összeget költött függőségére Matthew Perry a halála előtt

2024. augusztus 17. 18:06   |   Szerző: LexiCobain

A Jóbarátok sztárja nem tagadta, hogy kemény küzdelmet folytatott a függőségeivel szemben.

hirdetés

Matthew Perry 2022-ben publikálta Jóbarátok, szerelmek és az a Rettenet című életrajzi könyvét, melyben részletesen ír azokról a problémákról, melyek megnehezítették az életét – köztük alkohol- és drogfüggőségéről is. A színész nem titkoltan ketaminnal kezeltette magát, ám mint kiderült, többen is bűnösek a halálában, mivel a szervezetében talált szer mennyisége messze meghaladta azt az értéket, amit a terápia során befecskendeztek neki.

Legfrissebb értesüléseink szerint október 28-a reggelén, 8:30-kor – Perry halálának napján – asszisztense, Kenneth Iwamasa egy adag ketamint fecskendezett be a színésznek, majd egy újabbat 12:45-kor, miközben Matthew filmet nézett. 40 perccel később a színész megkérte őt, adjon be neki még egy nagyobb dózist és készítse elő számára a pezsgőfürdőt. Ezt követően az asszisztens távozott, visszatérésekor pedig már holtan találta a színészt.

Iwasama nem járt el helyesen Perryvel szemben, ugyanis állítólag nem kapott előzetes orvosi felkészítést a gyógyszer adagolásával kapcsolatosan. Az ügyészség elmondása szerint Matthew 2023 szeptembere és októbere között nem kevesebb, mint 55.000 dollár (~ 19.2 millió Forint) értékben költött ketaminra. A Perry orvosaival együtt dolgozó Iwasama bűnösnek vallotta magát a színész halálában játszott szerepe kapcsán, de nem ő az egyetlen, aki ellen vádat emeltek, ugyanis rajta kívül további négy személy ellen folyik nyomozás.

Tisztában voltak azzal, hogy amit csinálnak, az rossz. Tudták, hogy veszélynek teszik ki Mr. Perryt, de ennek ellenére sem cselekedtek másképpen. [...] Saját meggazdagodásukra használták Mr. Perry függőségi problémáit. Abban voltak érdekeltek, hogy hasznot húzzanak belőle, semmint hogy a jólléte érdekében cselekedjenek

– magyarázta az eset kapcsán Martin Estrada ügyvéd.

via E! Online

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek