Starity

Szó sincs szakításról! Még mindig egy párt alkot Dakota Johnson és Chris Martin

2024. augusztus 17. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

A híradások szerint véget vetett hétéves kapcsolatának a színésznő és a zenész, ez azonban nem igaz.

hirdetés
Szó sincs szakításról! Még mindig egy párt alkot Dakota Johnson és Chris Martin
Fotó: Getty Images

Vaklármának bizonyult a nagy bejelentés, miszerint szakított Dakota Johnson és Chris Martin. A színésznő sajtóképviselője az Us Weeklynek nyilatkozott és cáfolta a híreszteléseket.

A hírek nem igazak. Továbbra is boldogok együtt!

Az álhír azután járta be a világsajtót, hogy a Daily Mail tudatta: felbontotta az eljegyzését a sztárpár. A lap arról írt, hogy a 34 éves színésznőt az eljegyzési gyűrűje nélkül kapták lencsevégre a lesifotósok, miközben 47 éves kedvese együttesével, a Coldplay-jel járja a világot jelenleg is zajló turnéjuk keretein belül.

Dakota a nyár folyamán a Glastonbury Fesztiválon maga is megnézte szerelme fellépését annak Gwyneth Paltrow-val közös gyermekei, a 20 éves Apple és a 18 éves Moses társaságában.

Szeretem nézni őt. Legszívesebben minden nap megnézném. Nem is tudom, hogyan magyarázzam el. Úgy érzem, nem is tudom... Amikor őt nézem, akkor a kedvenc emberemet nézem, amint a számára legkedvesebb dolgot csinálja. Szexinek tartom azt, amikor valaki jó abban, amit csinál

– vallotta Johnson Martinról még márciusban.

A szerelmesek kapcsolata 2017-ben vette kezdetét, de nem sokan láttak potenciált bennük a köztük lévő viszonylag nagy korkülönbség miatt, ők azonban kiállták az idők próbáját, mi több, a színésznő nagyon megszerette mostohagyermekeit is. Egyes állítások szerint a sztárpár már az esküvőt tervezgeti, melyben nagy szerep jut Apple-nek és Mosesnek is.

Annyira szeretem ezeket a gyerekeket, mintha az életem múlna rajtuk. Teljes szívemből szeretem őket

– nyilatkozta Dakota a Bustle-nek adott korábbi interjújában.

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek