Starity

Még mindig várja Blake Lively bocsánatkérését a durván megsértett riporternő

2024. augusztus 18. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Noha nem hisz benne, hogy valaha is megtörténik, Kjersti még vár a színésznő bocsánatkérésére.

hirdetés
Még mindig várja Blake Lively bocsánatkérését a durván megsértett riporternő
Fotó: YouTube I Kjersti Flaa

Hatalmas ellenérzéseket váltott ki az a 2016-os interjú, mely most járta be a világsajtót – képkockáin annak lehetünk szem- és fültanúi, ahogyan Blake Lively porig alázza Kjersti Flaa norvég származású riporternőt a Café Society című film promóciós körútja alkalmával. A felvétel elején Flaa megdicséri Lively terhespocakját, amire durva replika érkezik a szőke szépségtől, ráadásul az egész interjú alatt inkább kolléganőjével, Parker Posey-val beszélget, látszólag tudomást sem véve a velük interjút készítő riporterrel.

Kjersti a mai napig „rémálom interjúként” hivatkozik a beszélgetésre és saját bevallása szerint a rossz tapasztalat hatására kis híján felmondott a munkahelyén, olyan megalázva érezte magát. Nemrég a TMZ megszólaltatta a hölgyet, aki őszintén mesélt az érzéseiről így 8 évvel a Blake-kel folytatott beszélgetése után.

Csodálatos lenne, ha bocsánatot akarna kérni tőlem. Azt gondolom, az a legkevesebb, ha csúnyán viselkedsz, hogy felvállalod és azt mondod, Rémes napom volt, sajnálom!. Talán tanul belőle valamit és nem viselkedik így többé. Természetesen örömmel fogadnám a bocsánatkérését, de nem hiszem, hogy ez megtörténne

– nyilatkozta Kjersti, aki nem titkolja, nagyon kényelmetlen volt számára az interjú. Különösen az a momentum esett neki igazán rosszul, amikor a színésznő gratulált neki a pocakjához.

Hogy őszinte legyek, támadó jellegűnek találtam, amikor ő is gratulált nekem. Rögtön azt kérdeztem magamtól, hogy Vajon pocakt eresztettem?. Számomra nagyon különösnek tűnt a viselkedése. Őszintén szólva nagyon megbántva éreztem magam, mert nyilvánvalóan nem voltam várandós és nem is lehet gyerekem. Számomra a beszólása golyóként hatott.

via Independent

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek