Starity

Matthew Perry drogdílere korábban Scarlett Johansson és Eva Mendes főszereplésével rendezett filmet

2024. augusztus 18. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Látszólag egyre nagyobb port kavar a Jóbarátok sztárjának halála – napról napra többen érintettek.

hirdetés
Matthew Perry drogdílere korábban Scarlett Johansson és Eva Mendes főszereplésével rendezett filmet
Fotó: Getty Images

Korábban már beszámoltunk róla, hogy öt embert őrizetbe vettek Matthew Perry halálával kapcsolatban. Azon túl, hogy minden valószínűség szerint rács mögé kerül a színész asszisztense és orvosai is, az egyik ismerőse, Erik Fleming is a gyanúsítottak között van. Eddig az ő személyének nem sokan tulajdonítottak jelentőséget, pedig nem egy ismeretlen személyről, hanem egy filmrendezőről van szó, aki a színész halálát okozó ketamin értékesítésének összehangolásában bűnös: ő kötötte össze a ketaminkirálynő Jasveen Sanghát Matthew asszisztensével, Kenneth Iwamasával – két helyszín között szállította a drogot és az érte fizetett nem kis összeget.

Mint kiderült, Fleming a '90-es évek végén gyerekfilmet rendezett Kismalac az öcsikém címmel, melyben Scarlett Johansson és Eva Mendes játszották a főszereplőket. A férfi 2003-ban producerként vett részt a The Surreal Life című reality műsor elkészítésében, de az Amerika legviccesebb home videói című szériában is rendezett epizókat.

Az Independent értesülései szerint Erik bűnösnek vallotta magát az őt ért vádakban, azt azonban egyelőre elhamarkodott lenne megsaccolni, hány évig terjedő büntetésre számíthat, mivel a nyomozás jelenleg is nagy erőkkel zajlik.

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek