Starity

A szupersztár árnyékában – Ilyen érzés egy híres ember testvéreként felnőni

2024. augusztus 22. 20:08   |   Szerző: LexiCobain

Téges is érdekel, milyen lehet olyasvalaki mellett felnőni, akiért az egész világ rajong? Most megtudhatod, ugyanis hírességek nővérei és fivérei osztották meg a saját tapasztalataikat.

hirdetés

Macaulay Culkin & Kieran Culkin

Noha Kieran maga is szakmabeli, nem titok, hogy mindig is a bátyja volt a népszerű és sikeres a családjukban. A Reszkessetek, betörők! sikere után azonban az egész életük megváltozott, ugyanis onnantól kezdve a házukat sem hagyhatták el a nyomukban lihegő lesifotósok nélkül.

Azt gondoltam, Szerencsétlen flótás!. Olyan kicsi volt még és máris meg kellett próbálnia elfogadni valóságként mindazt, ami az ismertséggel járt. Szívás!

– emlékezett vissza gyerekkorukra Kieran.

Mary-Kate Olsen & Ashley Olsen & Elizabeth Olsen

Látva ikernővérei sikerét, az azzal járó előnyöket és hátrányokat, Elizabeth hamar ráébredt, hogy ismertnek lenni nem is olyan szórakoztató, mint azt a kívülálló gondolná. Míg testvérei a kamerák kereszttüzében nőttek fel, ő eldöntötte, hogy nem lép színészi pályára, amíg be nem tölti a 18. életévét.

Az ő ismertségük még elszántabbá tett engem a tanulás iránt. Tudtam, hogy én is színésznő akarok lenni, ugyanakkor azzal is tisztában voltam, hogy nem szeretnék elkezdeni dolgozni 18 éves korom előtt

– magyarázta Lizzie.

Harry Styles & Gemma Styles

Gemma nem titkolja, mennyire nehéz volt számára megemészteni a tényt, hogy ismertté válása után Harry már nem költözött többé haza és az egész életük megváltozott a testvérére nehezedő nyomás által és azért, mert másképp kezdtek rá tekinteni az emberek – mintha Harry nem a tehetségének, hanem a jószerencsének köszönhetné mindazt a jót, ami történt vele.

Harry felemelkedése megtanított engem egy fontos dologra: hirtelen már nem tekintenek rád többé normális emberként, hanem úgy kezelnek, mint egy híres dolgot, aki egyszerűen abban a pillanatban jött létre, amikor a kamerák először rád mutattak

– osztotta meg tapasztalatát Gemma.

Beyoncé & Solange

Solange-nak elmondása szerint a hasznára vált az, hogy látta, miképp navigál a nővére ebben a rengeteg buktatóval rendelkező világban. A tapasztalatai készítették fel arra, hogy mi vár rá, mire számítson. Megtanulta, hogyan irányítsa karrierje alakulását, hogyan képezze megfelelően a hangokat és még sok egyebet.

Miley Cyrus & Noah Cyrus

Noah szerint az, hogy látta Miley-t híressé válni, az nagy befolyással volt arra, hogy ő miképp tekintett önmagára.

Az emberek állandóan azzal csesztettek, milyen nehéz lehet nekem Miley húgának lenni. [...] Abból ítélve, hogy miket írogatnak rólam online, mindig is úgy éreztem, én az a személy vagyok ebben a történetben, akit mindenki lesz*r

– vallotta Noah.

Emily Osment & Haley Joel Osment

Haley szerint látni húga ismertté válását nagyon nehéz volt, ám szó sincs arról, hogy féltékeny lenne. Ő már akkoriban ismert színész volt, amikor elstartolt a Hannah Montana és meglátása szerint a testvérének sokkal küzdelmesebb volt a karrierútja a sorozattal ránehezedő nyomás és a megszállott rajongók miatt.

Ezt a műsort kifejezetten arra találták ki, hogy egyfajta mániát váltson ki a célközönségből. Emilynek sokkal több furcsa, a magánéletét célzó invázióval kellett megküzdenie, mint nekem, ráadásul normális iskolai életet sem tudott élni. Mindezt súlyosbította az a tényező is, hogy szerepelnie kellett a közösségi médiában, aminek én személy szerint 27 éves koromig ellenálltam

– magyarázta az idősebb Osment.

Dakota Fanning & Elle Fanning

Mivel csak 4 év van köztük, Elle együtt nőtt fel a reflektorfényben a nővérével, és a testvérére irányuló figyelemből jócskán jutott neki is. Visszaemlékezve elárulta, egyáltalán nem volt problémamentes az az időszak, hiszen bárhová is mentek, Dakotát mindig felismerték és onnantól kezdve elszabadult a pokol.

Engem ugyan nem ismertek fel, de én is az őrület részese voltam

– emlékezett vissza a kisebbik Fanning.

Florence Pugh & Toby Sebastian

A színész-zenész elismeréssel adózik Florence abbéli türelme iránt, ahogyan az őt körülvevő rajongást képes kezelni.

Nyilvánvalóan ebben az iparágban a siker kéz a kézben jár az ismertséggel, melynek értelmében az emberek úton-útfélen felismernek és megállítanak. Napi szinten nekem ebben nincs részem, de ő bármihez is nyúl, mindenben túlragyog engem. Nem ismerek Florence-nél professzionálisabb személyt

– nyilatkozta Toby, aki Midnight című szerzeményét a testvére bevonásával készítette el.

Michael Jackson & Janet Jackson

Janet nem titkolja, hogy mindig is csodálta fivéreit és azok tehetségét, Michael hírneve pedig egyenesen lenyűgözte. Emlékei szerint kapcsolatukban volt egy törés, amikor az 1980-as évek elején a bátyja egyre ismertebb lett, ők pedig eltávolodtak egymástól.

Emlékszem, totál odavoltam a Thriller című albumért. Akkoriban [amikor a lemez megjelent] éreztem először, hogy a kapcsolatunk megváltozott és elkezdtünk eltávolodni egymástól

– mesélte Janet.

Kevin Jonas & Joe Jonas & Nick Jonas & Frankie Jonas

Frankie nagyon szeretett a bátyjai mellett felnőni és büszkén nézte végig, miképp válnak ismertté, miközben őt „bónusz Jonasként” emlegették hollywoodi berkekben. A média előszeretettel állította be őt, amolyan „kabala karakterként”, ami olyan rossz hatást gyakorolt a mentális egészségére, hogy inkább tett egy lépést visszafelé és eltávolodott a szórakoztatóipar világától. Testvérei mindig arra biztatták, hogy találjon magának valami olyasmit, amit szívesen csinálna és annak szentelje az életét, amit szeret.

Utáltam a rámragasztott becenevet.

Billie Eilish & Finneas O'Connell

Szakmabeliként végignézni testvére ismertté válását és megtapasztalni, hogy magánélete nyitott könyv a világsajtó előtt, Finneas belátta, hogy ez nem az, amire ő maga vágyik. Elmondása szerint nem szeretne a mostaninál híresebb lenni és örül annak, hogy őt legalább nem követik a lesifotósok mindenhová.

Zayn Malik & Doniya Malik

Beautyblogger húga szerint szürreális és őrületes volt végignézni azt, ahogy Zayn szinte egyik napról a másikra világsztárrá vált.

Az idő előrehaladtával az ember hozzászokik, de nagyon megterhelő. Csak alkalmazkodni kell hozzá és sodródni az árral. [...] Sosem gondoltam volna, hogy a bátyám egyszer benne lesz a világ legismertebb fiúbandájában

– ismerte be Doniya.

Fotó: Flickr

Liam Hemsworth & Chris Hemsworth

Chris szerint észveszejtő volt szembesülni azzal az őrülettel, ami az öccsét vette körül Az éhezők viadala-filmek idején a franchise-ban játszott szerepe és a Miley Cyrusszal való kapcsolata miatt – a paparazzók állandóan körülöttük nyüzsögtek. Nem titkolja, szerencsésnek érzi magát amiatt, hogy ő és a felesége, Elsa Pataky nyugodt és a rivaldafénytől viszonylag elvonultan élhetik a magánéletüket.

Gigi Hadid & Bella Hadid

Szupermodell nővére árnyékában felnőni egy kínzással érhetett fel Bella számára, mert mint mondja, állandóan a testvéréhez hasonlították, bármit is csinált.

Én voltam a csúnyábbik nővér. A barna hajú, aki nem annyira menő, mint Gigi, a kevésbé társasági figura. Legalábbis ezt mondták rólam. Sajnos, amikor valamit sokat hallassz, kezded elhinni magadról

– elevenítette fel Bella.

Kourtney Kardashian & Kim Kardashian & Khloé Kardashian & Kendall Jenner & Kylie Jenner

Noha számukra normális és megszokott volt az, hogy születésük óta híresek, Kendall és Kylie sokat tanultak a nővéreiktől arról, hogyan kezeljék az ismertséget és mindazt, ami ezzel jár.

Ebben nőttünk fel

– nyilatkozta korábban Kylie.

via BuzzFeed

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek