Starity

Ennyi volt! 2 év házasság után válik Jennifer Lopez és Ben Affleck

2024. augusztus 21. 05:05   |   Szerző: LexiCobain

„Nem zörög a haraszt, ha a szél nem fújja” – tartja a mondás és milyen igaz. Nem ok nélkül pletykáltak a sztárpár kapcsolatának megromlásáról.

hirdetés

Hónapok óta Jennifer Lopez és Ben Affleck esetleges szakításától hangos a világsajtó. Az E! Online tudomására jutott a hír, miszerint a színész-énekesnő augusztus 20-án, mintegy két évvel georgiai esküvőjük után beadta a válókeresetet. A periratokban szakításuk időpontjaként 2024. április 26-a került megjelölésre – házassági szerződést nem kötöttek előzetesen, aminek értelmében az esküvőjük óta befolyt bevételük közösen szerzett vagyonnak tekinthető, így osztozkodniuk kell.

2001-ben, a Gengszterrománc című film forgatásán barátkoztak össze egymással, de csak a rá következő évben kezdtek randizni egymással, miután Jen Cris Judd-dal kötött házassága felbontásáért folyamodott. Kapcsolatuk igen magas publicitást kapott – a média munkatársai Benniferként hivatkoztak rájuk. Együtt szerepeltek az énekesnő Jenny From the Block elnevezésű dalához forgatott kisfilmjében és az Apja lánya című romantikus filmben is feltűntek mindketten. 2002 novemberében eljegyezték egymást, de 2004 januárjában a szakítás mellett döntöttek.

Az istenhozzád után mindketten külön utakon folytatták: Jen öt hónappal a felbontott eljegyzés után hozzáment Marc Anthonyhoz és szerelmükből két gyermek született, a most 16 éves Max és Emme. Ben Jennifer Garner oldalán talált rá a boldogságra, aki három gyermekkel ajándékozta őt meg: Violet 18, Seraphina 15, Samuel pedig 12 éves. Házasságaik azonban az idő előrehaladtával megromlottak és a sors 20 évvel a megismerkedésük után újra egymás karjaiba sodorta őket. 2021-ben kezdtek ismét randevúzni egymással, második eljegyzésükre 2022 áprilisában került sor és még abban a hónapban oltár elé álltak. A boldogság inspirálóan hatott Lopezre: ahogy Affleck volt a múzsája a 2002-es megjelenésű This Is Me... Then albumának, úgy ő ihlette az idén megjelent This Is Me... Now címre keresztelt stúdióalbumot is.

Hektikus életmódjuk mellett azonban valami félrecsúszott, ugyanis elkezdtek eltávolodni egymástól. Szakításukról először 2024-ben pusmogtak Hollywoodban, miután Jen szólóban jelent meg a Met Gálán. Ben sajtóképviselője akkor úgy nyilatkozott, hogy a színész távolmaradásának hátterében A könyvelő 2. címre keresztelt, 2025-ben mozikba kerülő akciófilm forgatása állt. Noha ezt követően a szerelmesek több ízben is együtt mutatkoztak, a rossz nyelvek azt pletykálták, hogy már nem élnek egy fedél alatt, mi több: még a házassági évfordulójukat sem töltötték együtt. Innentől már csak a lejtmenet volt hátra – egyre több, hozzájuk közel álló barát erősítette meg, hogy nincs minden rendben a két sztár között, végül Jennifer besokallt és beadta a válás felbontásához szükséges papírokat.

via E! Online, Wikipedia

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek