Starity

Kiderült, pontosan mikor szakított J.Lo és Ben Affleck

2024. augusztus 21. 06:06   |   Szerző: Four

Már hónapokkal ezelőtt megtörtént: kiderült a szakításuk pontos dátuma.

hirdetés

Bekövetkezett, amit már nyár eleje óta sejteni lehetett: Jennifer Lopez két év házasság után beadta a válókeresetet, így már hivatalos, hogy véget ért a románca Ben Affleckkel. 

A színész-énekesnő a hivatalos dokumentumokban április 26-át jelölte meg a különválás dátumának, a Page Six szerint azonban már márciusban véget ért a házasságuk.

Egyesek szerint Lopez és Affleck hónapokon át tettették, hogy boldog házasságban élnek, és már jóval korábban megromlott a kapcsolatuk, mint ahogy azt eddig sejteni lehetett: Ben Affleck azonban továbbra is "nagyon védelmező", ha Jenniferről van szó, és próbálta odázni a válást.

Először májusban kezdtek érkezni a hírek arról, hogy gond van Lopezék háza táján, amelyet beigazolni látszott, hogy egyre kevesebb hivatalos eseményen jelentek meg együtt, a nyarat pedig már teljesen külön töltötték. Még a házassági évfordulójukon sem futottak össze (először Las Vegasban kötötték össze az életüket), és Affleck J.Lo szülinapján sem volt ott. 

Ennek ellenére a színész-énekesnő továbbra is jó kapcsolatot ápol Affleck három gyerekével, nemrég például együtt vásárolgatott a színész fiával, Samuellel. 

Embed from Getty Images

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek