Starity

Kollégája kiállt a meghurcolt Blake Lively mellett

2024. augusztus 21. 06:06   |   Szerző: LexiCobain

Brandon nem bírta tovább tétlenül nézni azt a gyűlöletcunamit, ami kolléganőjére zúdult.

hirdetés
Kollégája kiállt a meghurcolt Blake Lively mellett
Fotó: Sony Pictures. (Yeider Chacon edit)

A Velünk véget ér bemutatása óta hatalmas cirkusz övezi az egész produkciót és annak sztárját, a Lily Bloomot életre keltő Blake Livelyt. A színésznő kapott hideget-meleget az alakításával és a film népszerűsítéséhez való hozzáállásával kapcsolatban – eddig egyedül férje, Ryan Reynolds állt ki mellette, legalábbis mostanáig. Munkatársa, Brandon Sklenar megelégelte, hogy az egész világ gyűlölete zúdul a színésznőre (amiből a film alapjául szolgáló regény írónőjének, Colleen Hoovernek is jutott), ezért egy, az Instagramon közzétett üzenettel reagált a történtekre, védelmébe véve kolléganőjét.

Szeretnék egy percet arra szánni, hogy az interneten kavargó dolgokkal foglalkozzak. Colleen és a film elkészítésében szerepet játszó nők mindegyike kiáll a remény és kitartás oltárán, valamint amellett is, hogy a nők jobb életet válasszanak maguknak. Azon hölgyek becsmérlése, akik szívüket-lelküket beleadták ennek a filmnek a megalkotásába, mert olyan erősen hisznek annak üzenetében, kontraproduktívnak tűnik és rontja a film lényegét

– írta bejegyzésében a színész, aki csalódottságának adott hangot, amiért a kulisszák mögött történt vagy nem történt eseményekről szóló híresztelések ennyire mély hatást gyakoroltak a közönségre és ilyen óriási mértékű negativitást váltottak ki. Brandon elárulta továbbá, hogy egy hozzá közel álló személy a Lilyéhez hasonló bántalmazó kapcsolatban élt, neki köszönhetően olvasta el Colleen könyvét és az élmény megmentette az életét – kilépett a kapcsolatból.

Bízzatok bennem, amikor azt mondom, hogy egyetlen olyan személy sem vett részt ennek a filmnek az elkészítésében, aki ne lett volna tisztában azzal a felelősséggel, melyet a produkció elkészítésével vállaltunk. Felelősséggel tartozunk minden olyan nő iránt, aki generációs traumától vagy családon belüli erőszaktól szenved, vagy épp küzd azzal, hogy tükörbe tudjon nézni és képes legyen szeretni azt, akit ott lát. Ez a film olyan, akár egy arconcsapás a férfiaknak, akiknek össze kéne szedniük magukat és felelősséget kellene vállalniuk önmagukért és a cselekedeteikért.

via JustJared

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek