Starity

7 eljegyzés után is szingli maradt Jennifer Lopez! Ezekkel a gyűrűkkel kérték meg a kezét exei – fotók

2024. augusztus 21. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Vannak, akiknek egész életében nincs annyi udvarlója, mint ahányan az 51 éves színész-énekesnőt eddig eljegyezték.

hirdetés

Jennifer Lopez igazi gyűjtőnek bizonyul, ha az eljegyzési ékszereket vesszük alapul, ugyanis eddig nem kevesebb, mint hét alkalommal ereszkedtek térdre előtte. Ugyan nem mindegyik lánykérésből lett esküvő és házasság, egy dolog azonban biztos: jelenleg a szinglik táborát erősíti az énekesnő. Cikkünkben összeszedjük, ki, mikor és milyen gyűrűvel kérte őt meg, hogy legyen a felesége.

Ojani Noa

A kubai származású pincér egy 100.000 dollár (~ 35 millió Forint) értékű, marquis csiszolású gyémántgyűrűvel kérte meg Jennifer kezét 1997-ben. Még abban az évben összeházasodtak, de egy hónappal az első házassági évfordulójukat megelőzően a színész-énekesnő kifarolt a házasságból és benyújtotta válási kérelmét.

Fotók: Getty Images

Cris Judd

Jen 2000-ben, a Love Don't Cost A Thing című dalához forgatott videoklip forgatásán ismerkedett meg a háttértáncos Crisszel és hamar egymásba szerettek. A férfi egy ugyancsak 100.000 dollárt (~ 35 millió Forint) kóstáló, smaragd csiszolású gyémántgyűrűvel kedveskedett a szerelmének, aki 2001 szeptemberében mondta ki neki a boldogító igent. Házasságuk még az első évfordulójuk előtt, 2002 júliusában zátonyra futott – 2003 januárjában mondta ki a bíróság a válásukat.

Fotók: Getty Images

Ben Affleck

Ben és Jen a Gengszterrománc című film forgatásán ismerkedett meg és szeretett egymásba, majd 2002 novemberében került sor a lánykérésre. A színész egy varázslatos, 6,1 karátos, 2.5 millió dollár (~ 856.5 millió Forint) értékű, rózsaszín gyémánttal díszített, Harry Winston-gyűrűt adott kedvesének szerelme zálogaként. 2003 szetemberére tervezett esküvőjüket az óriásira duzzadt médiafigyelem miatt elnapolták, majd 2004 januárjában felbontották az eljegyzésüket.

2021 áprilisában jöttek össze ismét, Ben egy évvel később újabb gyűrűt húzott fiatalkori kedvese ujjára (egy mesés, 8,5 karátos természetes zöld gyémánttal ékesített gyűrűt) és 2022 áprilisában végre kimondták a boldogító igent. A szerelem sokkal inkább újbóli fellángolásnak bizonyult, ugyanis 2024 augusztusában beadták a válókeresetet.

Fotók: Getty Images
Fotók: Shutterstock

Marc Anthony

Noha már a '90-es években is volt köztük valami, Jennifer 2004-ben, öt hónappal a Bennel való első szakítása után, alig hat hónapnyi randizás után modott igent a Rain Over Me előadójának. Marc 4 millió dollárt (~ 1,4 milliárd Forint) költött a 8,5 karátos, kék színű, párna csiszolású gyémántot körülölelő gyűrűre. 2004 júniusában házasodtak össze, 2008 februárjában pedig az énekesnő életet adott ikergyermekeiknek. Sajnos a szerelem nem tartott örökké: 2011-ben szakítottak, de a bíróság csak három évvel később, 2014-ben választotta el őket egymástól.

Fotók: Getty Images

Alex Rodriguez

Jen 2017-ben szeretett bele a New York Yankees játékosába, aki 2019 tavaszán kérte meg a kezét egy 1.4 millió dollárt (~ 480 millió Forint) érő, 15 karátos, smaragd csiszolású gyémántgyűrűvel. Esküvőjüket a Covid miatt kétszer is el kellett halasztani, de végül nem álltak oltár elé – 2021-ben közösen kiadott nyilatkozattal tudatták a világgal, hogy szakítottak.

Fotók: Getty Images ; Instagram I Jennifer Lopez

A Wikipedia szerint J.Lót középiskolai szerelme, David Cruz is feleségül kérte – noha közel egy évtizeden át éltek párkapcsolatban, nem házasodtak össze. A barna hajú szépséget gyengéd érzelmek fűzték még Sean Combs zenész-producerhez és Casper Smart táncoshoz is, de ők nem ereszkedtek fél térdre előtte a kapcsolatuk ideje alatt. 

James Corden műsorvezető 2016-ban, a Carpool Karaoke egyik adásában faggatta élete legromantikusabb pillanatairól Lopezt, aki első körben az eljegyzéseit említette. Arra a kérdésre, hogy melyik volt a legjobb élménye, így válaszolt:

Nem szeretném egyiket a másikhoz hasonlítani, mert mindegyik nagyon látványos volt

– válaszolta diplomatikusan, de azt sem titkolta el, hogy volt olyan alkalom is az életében, amikor valaki meg szerette volna kérni a kezét, de ő nemet mondott. Akkoriban azt állította, hogy öt alkalommal járt jegyben, ehhez azóta hozzájött még Rodriguez és Affleck újbóli lánykérése, vagyis összesen hét alkalommal húztak gyűrűt az ujjára és négyszer volt férjnél.

via Us Weekly

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek