Starity

Ezért adta be a válókeresetet Jennifer Lopez

2024. augusztus 21. 13:01   |   Szerző: Four

A híresség a második házassági évfordulóján adta be a keresetet, már hivatalos, hogy tönkrement a kapcsolata Ben Affleckkel.

hirdetés

Nem okozott nagy meglepetést Jennifer Lopez, amikor kedden, a második házassági évfordulóján beadta a válókeresetet. Az énekesnő és Ben Affleck kapcsolata már hónapok óta egyértelműen megromlott, és a People magazin forrása szerint Lopez egyszerűen belefáradt abba, hogy Ben nem mutatott kellő érdeklődést iránta. 

Több okból is arra a fájdalmas döntésre jutott, hogy továbblép. Nagyon szomorú és csalódott, de Ben nem adta semmi jelét annak, hogy továbbra is szeretne vele házasságban élni. Nem mutatott semmiféle elköteleződést és érdeklődést az iránt, hogy dolgozzon a házasságukon. Jennifer eljutott arra a pontra, hogy már inkább önmagával kell törődnie. 

- mesélte az illető. 

Lopez és Affleck egyébként a hivatalos dokumentumok alapján már sokkal hosszabb ideje szakított, mint azt gondoltuk, az ismerőseik szerint viszont a gyerekeik elfogadták a döntésüket és készek arra, hogy továbblépjenek. 

Embed from Getty Images

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek