Starity

Timothée Chalamet összetörte Kylie Jenner szívét?

2024. augusztus 22. 11:11   |   Szerző: Four

A színész egyesek szerint igazi szoknyavadász hírében áll és nem bír lemondani a nőkről.

hirdetés

Kylie Jenner nemrég még arról posztolt, hogy "élete legjobb születésnapja volt" az idei, amelyet ezúttal egy jachton ünnepelt. 

Az In Touch Weekly szerint egészen addig madarat lehetett fogatni a reality-sztárral, amíg haza nem ért a nyaralásból és meg nem tudta, hogy szerelme, Timothée Chalamet más lányokkal is találkozgat. 

Kylie és Timothée sosem mondták ki, hogy kizárólag egymással randiznak, tehát Timothée úgy érzi, nem tett semmi helytelent. Kylie persze úgy érzi, elárulták, nem beszélve a megalázottságról. 

- nyilatkozta az illető. Chalamet menedzsmentje tagadja a dolgot, ám az kétségtelen, hogy a színész imádja a szép nők társaságát, és filmbeli partnere, Monica Barbaro például az ismerősei szerint pont az esete. 

Embed from Getty Images

Az pedig, hogy Chalamet rövid időn belül óriási sztár lett, csak még több lehetőséget biztosít neki a randizgatásra:

Kétélű fegyver az az extrém ugrás, amivel ő sikeres lett az elmúlt években. Egy buborékban él, sokkan szélesebb lett a baráti köre, ugyanakkor elbúcsúzhatott az anonimitástól. Ez egyben azt is jelenti, hogy a nők nem tudnak nemet mondani neki, és szívesen belemennek egyéjszakás kalandokba. A kísértés mindenhol ott van körülötte. 

- tette hozzá a bennfentes. 

Az illető szerint Kylie is rengeteg ajánlatot kap, de "eszébe sem jutna megcsalni Timothée-t", annyira szerelmes belé. Ennek ellenére Jenner nővérei továbbra sem zárták a szívükbe a sztárt, aki állítólag semmi erőfeszítést nem tett annak érdekében, hogy megismerje őket, ebből pedig arra következtettek, hogy a színész "csak szórakozik Kylie-val" és nem akar komoly kapcsolatot vele.

Embed from Getty Images

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek