Starity

Semmi köze a kávéhoz! Ez áll Sabrina Carpenter Espresso című slágerének hátterében

2024. augusztus 24. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Az idei nyár nagy slágere valójában nem egy zamatos kávékülönlegességről szól, mint ahogyan arra a címéből következtethetnénk.

hirdetés
Semmi köze a kávéhoz! Ez áll Sabrina Carpenter Espresso című slágerének hátterében
Fotó: YouTube

Sabrina Carpenter április 11-én dobta piacra az Espresso címre keresztelt kislemezét, ami Short 'n Sweet című albumának megjelenését hivatott beharangozni. A szőke szépség egy nappal később, április 12-én tette közzé a dalhoz készített kisfilmet, melyet Dave Meyers rendezett az énekesnő víziójának figyelembe vételével. Egy friss interjúban Sabrina azt is elárulta a The Guardiannak, hogy a dal ihlete 2023 júliusában szállta őt meg, amikor éppen Franciaországban nyaralt.

Egyfajta manifesztációs taktika volt számomra, mivel akkoriban senki nem érdeklődött irántam romantikus értelemben, senki nem volt oda értem. Még olyasvalaki sem volt az életemben, akivel csak beszélgetnék

– vallotta az énekesnő, akinek stratégiája be is jött: Barry Keoghan színész oldalán rátalált a boldogságra, aki még a Please Please Please című dalához forgatott videóban is hajlandó volt vendégszerepelni a kedvéért.

via JustJared

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek