Starity

Gossip Girl: Ed Westwick feleségül vette a szerelmét - fotók!

2024. augusztus 26. 08:08   |   Szerző: Four

A színész örök hűséget fogadott a kedvesének, megérkeztek az első hivatalos fotók!

hirdetés

Elkelt Ed Westwick, a Gossip Girl-beli Chuck Basst alakító színész! A híresség augusztus 9-én, Londonban egy szűk körű ceremónia során vette feleségül Amy Jacksont, majd augusztus 24-én tartottak egy hatalmas esküvőt is Olaszországban, Amalfin. 

Westwickék nem aprózták el: 220 vendég volt hivatalos a lagzira, amely Jackson szerint az "időtlen romantika és a vintage báj" jegyében telt. A háromnapos ünnepség során hajókázás és tradicionális olasz vacsora után szombaton a történelmi Castello di Roccán mondta ki a boldogító igent a pár. 

A menyasszony szerint olyan volt az oltár elé sétálnia mintha "egy elvarázsolt világba csöppent volna" a virágdekorációnak köszönhetően. Jackson előző kapcsolatából született 4 éves fia, Andreas volt Westwick tanúja a színész legjobb barátjával, Mike-kal egyetemben. 

Amy egy Alberta Ferretti esküvői ruhában mondta ki a boldogító igent: 

Úgy éreztem, hogy a ruha, amelyet Alberta alkotott meg, a legelőnyösebb verziómat hozta ki, és megmutatta a reménytelenül romantikus oldalamat. A 4,5 méteres, hímzett fátyol láttán könnyekig meghatódtam. 

- mesélte a People magazinnak, majd hozzátette, a lagzira átöltözött egy Pronovias Atelier outfitbe. 

Mivel a házaspár Londonban már hivatalosan is fogadalmat tett egymásnak, Olaszországban az általuk írt fogadalmakat olvasták fel egymásnak. 

A megható beszédek után hamisítatlan olasz menü várta a vendégeket, rengeteg féle tésztával, pizzával, helyi borokkal és egy látványos ötemeletes tortával. Másnap pedig családias hangulatú brunch-csal búcsúztak a meghívottaktól. Még több fotóért ide kattints!

 

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek