Starity

Ismerősei szerint Kylie Jenner úgy viselkedik, mintha 70 éves lenne

2024. augusztus 26. 12:12   |   Szerző: Four

A reality-sztár az ismerősei szerint csak annak él, hogy a családjával és Timothée-vel lehessen.

hirdetés

Kylie Jennerről nemrég írtuk meg, hogy mindenáron szeretné megtartani jelenlegi szerelmét, Timothée Chalamet-t - még annak ellenére is, hogy egyesek szerint a színész más lányokkal is találkozgat. 

A reality-sztár az utóbbi időben még a szokásosnál is privátabban kezeli a magánéletét, sőt, a Daily Mail forrása szerint már otthonról se igazán mozdul ki:

Kylie a bátyjára, Robra kezd hasonlítani ebben - az ideje nagy részét otthon tölti. Kylie számára a családja, a gyerekei és természetesen Timothée az első. Már rég túl van azon, hogy Hollywoodban építsen kapcsolatokat és társasági életet éljen: 27 éves, de olyan, mintha 70 lenne. Letudja a kötelező köröket, de nem azért, mert élvezi a nyilvánosságot. Lefoglalja a kapcsolata, az anyaság, és a vállalkozása. Nem hiányzik neki, hogy hollywoodi körökben forogjon, elég neki a saját belső köre. 

- mesélte az illető, aki szerint Kylie egyetlen barátja Anastasia "Stassie" Karanikolaou, akivel együtt nőtt fel. 

Kylie barátai lemorzsolódtak, nagyjából az egyetlen közeli barátnője Stassie. Ő az, akire mindig számíthat. 

A bennfentes szerint Jenner azért is ragaszkodik hozzá, mert Stassie egyáltalán nem bánja, hogy a háttérben marad Kylie híres családjához képest. És ha már Kylie családjáról van szó: a híresség nővérei úgy tudni, egyáltalán nem örülnek neki, hogy a húguk Timothée-vel jár együtt, mert szerintük a híresség csak kihasználja őt. 

Embed from Getty Images

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek