Starity

Nagyon cuki: Christina Perri minden nap énekel a kislányaival

2024. augusztus 28. 12:12   |   Szerző: Four

Az énekesnő minden nap dalra fakad és gyakran vele énekel a két kislánya is.

hirdetés

Imádnivaló dolgot árult el Christina Perri: a híresség gyerekeinek életében fontos szerepet játszik, hogy édesanyjuk minden nap altatódalt énekel nekik és olykor ők is becsatlakoznak.

Perri mindkét kislányának, a 2 éves Pixie-nek és a 6 éves Carmellának is írt dalokat, illetve egyik leghíresebb szerzeménye, az "A Thousand Years" annyira megihlette, hogy ugyanazen a címen gyerekkönyvet adott ki, amely jövőre érkezik a boltokba.

Ők is ismerik a dalt, sokszor éneklem neki. Nagyon menő dolog, hogy megmutathatom a lányaimnak, és hogy büszke lehetek mindarra a munkára amit beletettem. Most őszintén nagyon cuki fázisában vagyok a karrieremnek: imádom, hogy a lányaimat mindenbe belevonhatom. Amikor csak lehet, a lányok ott vannak velem, például az altatódalaimban is énekelnek. És nagy büszkeséggel tölt el, hogy tudják, az anyukájuk írt egy könyvet. 

- mesélte. 

A híresség nagyon sokat küzdött azért, hogy teljes legyen a családja: Pixie születése előtt kétszer is várandós volt, és mindkét alkalommal elveszítette a babákat. Elmondása szerint nagyon nehéz időszakot élt meg, ám a kislány érkezése felhőtlen örömöt hozott a családja életébe. 

via People

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek