Starity

Munkába stílusosan: szerelkezz fel kényelmes fehérneműkkel

2024. augusztus 27. 09:09   |   

Vedd fel az őszi tempót a megfelelő felszereléssel! A kényelmes fehérneműkkel és ruházattal bármilyen feladatot könnyűszerrel elvégezhetsz. Megmutatjuk, melyek a legmegfelelőbb darabok.

hirdetés
Munkába stílusosan: szerelkezz fel kényelmes fehérneműkkel

A magabiztosság a kényelemben rejlik. Egy kényelmes melltartó vagy bugyi, amely nem szorít és amelynek a viselését észre sem veszed, segít abban, hogy teljes eleganciával kezelhess bármilyen munkahelyi akadályt. Mi az, ami nem hiányozhat a ruhatáradból?

A megfelelő melltartó? A kényelmes!

Ahhoz, hogy a legjobban érezhesd magad a munkahelyeden, megfelelő melltartót kell választanod. Egyszerre kell támogatást és kényelmet biztosítania, függetlenül attól, hogy milyen tevékenységek várnak rád az adott napon. Az Astratex által tervezett DAILY by IVA kollekciója pedig pont erre helyezi a hangsúlyt. A kollekcióban három különféle melltartó közül választhatsz, amelyek közül kettő kisimító hatással is büszkélkedhet.

A ruhatáradból az egyszerű, sima alapdarabok sem hiányozhatnak. Testszínű melltartók, amelyek szinte láthatatlanok, és tökéletes választás blúzok és ingek vagy akár egy egyszerű fehér póló alá is. Ha viszont szeretnéd felfrissíteni a biznisz megjelenésed, válassz gazdagon csipkézett, hálós melltartókat vagy strappy pántos modelleket, amelyek istenien mutatnak blézer alatt.

A bugyi – a titok az egyszerűségben rejlik

Az utóbbi évek slágere a lézervágott vagy varrásmentes bugyik, melyek nem szorítanak, nem vágnak be és szűk ruhák alatt teljesen észrevehetetlenek. Ezek a klasszikustól egészen a tanga szabásig, minden fazonban fellelhetők.

Hasznosak lehetnek az alakformáló vagy karcsúsító modellek is, hiszen ezeket már nemcsak telt nőknek készítik. A bugyik karcsúsítják és kisimítják a problémás területeket, például a hasat, a csípőt és a combokat, hogy a kedvenc teshezálló ruhádban még ellenállhatatlanabbul érezhesd magad.

Home office = pihenés

A mindennapos harisnya, szűk szoknya és blézerviselés olykor fárasztó lehet. A home office tökéletes alkalom arra, hogy szünetet tartsunk az örökös irodai viseletben. Bújj egy otthoni pamutszettbe, esetleg viselj sportmelltartót, kényelmes leggingset vagy pamutpólót. A bambuszszálas modellek biztosan belopják magukat a szívedbe, hiszen munkaidőd alatt is gondoskodnak a kényelmedről. Antibakteriálisak és semlegesítik a szagokat. Funkcionális tulajdonságaiknak köszönhetően nyáron hűvösen, télen pedig melegen tartanak, és kiváló választás az érzékeny bőrűek számára.

Body, a gardrób alapdarabja

Nemcsak a megszokott elegáns darabok képesek új szintre emelni a munkahelyi megjelenésedet. Az idei év trendje a body, és az is különböző stílusokban. Praktikusak és minden összeállításban jól mutatnak. A szabásuknak köszönhetően nem gyűrődnek, ráadásul hidegebb időben védig a derekat a megfázástól. Kombinálhatod akár szoknyával és harisnyával, és kész is a tökéletes outfit.

A népszerű bodyk mellett az Astratex táskákat, ruhákat és szoknyákat is kínál minden alkat számára. Egy ilyen öltözékkel semmi sem fog meglepni a munkahelyen.

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek