Starity

Így nézne ki Halsey a '70-es, '80-as vagy '90-es években - videó!

2024. augusztus 28. 13:01   |   Szerző: Four

Az énekesnő szokatlan lemezzel rukkolt elő, úgy gondolta, ez lesz az utolsó munkája.

hirdetés

Halsey meglepő koncepcióalbummal jelentkezett: az énekesnő egy új előzetesben árulta el, hogy komoly betegsége inspirálta az új dalait. Bevallotta, a diagnózis hallatán elkezedett gondokodni azon, hogy vajon egy másik életben is ugyanez lenne-e a szakmája. 

Tényleg azt gondoltam, hogy ez lesz a legutolsó albumom. Amikor az ember ilyen beteg lesz, elkezd gondolkodni azon, hogy mi lett volna, ha valamit másképp csinál. Mi lett volna, ha mindez nem így történik: a 18 éves Ashley-ből Halsey lesz 2014-ben. Mi lett volna, ha a 2000-es évek elején futok be? Vagy a '90-es években? A '80-as években? A '70-es években? Mindegyik időben Halsey lennék? Minden idősíkban megbetegedtem volna? Biztos, hogy anya lettem volna? Boldog lennék? Magányos? Eleget tettem volna? Az igazat mondtam volna? A fél életemet úgy töltöttem, hogy valaki más voltam. De mindig megkérdeztem magamtől: ha minden véget érne most, akkor büszke lennél arra, akit magad mögött hagysz? Egyáltalán önmagad vagy? 

- elmélkedett. 

Az énekesnőnek már több dala is megjelent az új lemezről, ám nemrég szomorú posztban fogalmazta meg, hogy csalódott a rajongóiban. 

A híresség "The Great Impersonator" című lemeze úgy tudni, hogy még idén megjelenik. 

via People

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek