Starity

Bella Hadid cowboy szerelme elárulta, a modell odaköltözött hozzá a lakókocsijába

2024. augusztus 28. 15:03   |   Szerző: Four

Adan Banuelos elmesélte, hogy éltek ketten a lakókocsiban, és hogy mennyire beleszeretett a modellbe.

hirdetés

Már korábban is írtunk róla, hogy Bella Hadid megtalálta a boldogságot a texasi cowboy, Adan Banuelos mellett, illetve feladta a modellkedést, mert mint mondta, érzelmileg és fizikailag sem érte meg neki a szakmájába fektetett energia. 

Banuelos az "Along for the Ride" című podcast vendégeként mesélt róla, hogy Hadid nem riadt vissza attól, hogy összeköltözzenek a férfi lakókocsijában. 

Boldogan megtette, nagyon menő volt. Azt a lakókocsit mindig is kicsinek éreztem, aztán megismertem valakit, akivel nagyon szerettem együtt lenni, és a lakókocsi egyből palotává változott. 

- mondta. 

Banuelos szerint fontos volt neki, hogy Bella megismerje az életét, mielőtt komolyabbra fordult a kapcsolatuk. 

Rájöttem, hogy mennyire egyszerű teremtés, és hogy a materiális dolgok mennyire nem számítanak neki - és ez volt a legfontosabb. 

- mesélte, sőt, elárulta, hogy a modell hajnali fél háromkor kelt, hogy mindenkinek reggelit vigyen a versenyek előtt és ő volt "az elsőszámú rajongója."

Nagyon következetes volt, lelkes, pozitív és mindenkivel melegszívű. Mindenben segített a lovakkal, csodálatos volt. 

Habár sokáig éltek a lakókocsiban, Adan elmondása szerint Bella vett magának egy kisebb házat, ő pedig épp építkezik. Így aztán lehetséges, hogy az új otthonnal együtt Hadid hamarosan végleg elköteleződik a cowboy mellett.

via Page Six

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek