Starity

Szexik és gazdagok: Ők a Victoria's Secret legvagyonosabb angyalai!

2024. augusztus 28. 20:08   |   Szerző: LexiCobain

Kíváncsi vagy, mekkora vagyonra tehet szert egy, a Victoria's Secret fehérneműiben ismertté és keresetté vált modell? Cikkünkből megtudhatod!

hirdetés

Candice Swanepoel

Becsült vagyona: 25 millió dollár (~ 8.5 milliárd Forint)

A dél-afrikai modell 2010-ben szerződött le a márkával, és tucatnyi divattervező kifutóját járta már be, valamint számtalan reklámkampányban szerepelt. Legnagyobb pillanatára 2013-ban került sor a VS-nél, amikor ő ölthette magára a 10 millió dollár (~ 3.4 milliárd Forint) ertékű Royal Fantasy Bra elnevezésű melltartót. Épp a közelmúltban dobta piacra Tropic of C nevű fürdőruha kollekcióját.

Joan Smalls

Becsült vagyona: 26 millió dollár (~ 8.9 milliárd Forint)

2011-ben Joan lett az első latina modell, aki lehetőséget kapott, hogy képviselje az Estée Lauder kozmetikai céget. Ebben az évben szerződtette le a Victoria's Secret is és 2016-ig minden divatbemutatón fellépett. Már 2013-ban felkerült a világ legjobban fizetett modelljeinek listájára – akkor a 8. helyen állomásozott.

Rosie Huntington-Whiteley

Becsült vagyona: 30 millió dollár (~ 10.2 milliárd Forint)

Noha az angol modell a Victoria's Secret angyalaként vált ismertté, köztudott, hogy a Burberry Body is a reklámarcának alkalmazta. Később betört a filmiparba: szerepelt a 2011-ben bemutatott Transformers 3.-ban és a 2013-as Mad Max: A harag útjában.

Doutzen Kroes

Becsült vagyona: 35 millió dollár (~ 12 milliárd Forint)

A holland szépség 2008-ban vált „angyallá”, emellett a L'Oreal Paris is őt választotta nagykövetének. Ő lett az első olyan modell, akiről egy év alatt négy különböző, szóló, nemzetközi Vogue-címlap készült. Szerepelt 2017-ben a Wonder Womanben és Az Igazság Ligájában, majd 2020-ban a Wonder Woman 1984-ben is.

Miranda Kerr

Becsült vagyona: 60 millió dollár (~ 20.5 milliárd Forint)

Victoria's Secret tette fel az ausztrál modellt a térképre, később saját saját bio bőrápoló termékcsaládot dobott piacra KORA Organics néven, emellett könyvet írt és olyan műsorokban szerepelt, mint a Leendő divatdiktátorok és a Topmodell leszek!.

Alessandra Ambrosio

Becsült vagyona: 80 millió dollár (~ 27.3 milliárd Forint)

Bár karrierjét a VS-nél és annak PINK névre keresztelt almárkájánál kezdte és szilárdította meg, később olyan prémium designer márkák alkalmazták kampányaikban a brazil szépséget, mint a Dior, az Armani és a Ralph Lauren. Több filmben is szerepelt (például a Megjött apuci!-ban 2015-ben) és feltűnt számos videoklipben (például Fergie M.I.L.F. $. elnevezésű szerzeményéhez forgatott videójában) is.

Tyra Banks

Becsült vagyona: 90 millió dollár (~ 30.7 milliárd Forint) 

Tyra már az 1990-es években beindította modellkarrierjét, majd jött a VS és később a tévés szereplések. Olyan műsoroknak volt a házigazája, mint a Topmodell leszek! és a The Tyra Banks Show, de volt, hogy ő vezette az America's Got Talent nevű tehetségkutatót és a Dancing With The Starst. Igazán sokoldalú tehetség: saját kozmetikai termékcsaláddal rendelkezik, könyveket írt, emellett a zenében is kipróbálta már magát.

Adriana Lima

Becsült vagyona: 95 millió dollár (~ 32.4 milliárd Forint)

A brazil manöken a VS mellett olyan brandeket képviselt karrierje során, mint a Maybelline, a Desigual, a Puma, a Chopard és az IWC. 2017-ben őt kiáltották ki a Victoria's Secret legértékesebb angyalának.

Heidi Klum

Becsült vagyona: 160 millió dollár (~ 54.7 milliárd Forint)

Heidi már a 2000-es évekre szupersztárrá vált: magazinok címlapján szerepelt, majd a VS angyalának választották – ő lett ezzel az első német modell, akinek sikerült ilyen magasságokba elérni. Olyan műsorok zsűrije és műsorvezetője lett, mint a Germany's Next Topmodel, a Leendő divatdiktátorok és az America's Got Talent, de feltűnt nagyjátékfilmekben is: szerepelt Az ördög Pradát viselben, a Szex és New Yorkban, valamint az Ocean's 8: Az évszázad átverésében.

Gisele Bündchen

Becsült vagyona: 400 millió dollár (~ 136.7 milliárd Forint)

Gisele jellegzetes járásáról vált ismertté és napjainkig több, mint 1000 magazinnak szerepelt a címlapján. Kisebb színészi szerepeket szívesen elvállal – rajongói Az ördög Pradát viselben láthatták például. Gyakran emlegetik a világ leggazdagabb modelljeként – valószínűleg okkal.

Cikkünk a JustJared írásán, valamint a Celebrity Net Worth adatain alapszik. A Starity és a JustJared sem vállal felelősséget a fent olvasható számok egyikéért sem.

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek