Starity

Valójában ezért mondta le a koncertjeit Jennifer Lopez

2024. augusztus 28. 21:09   |   Szerző: Four

A híresség mindenkit meglepett, hogy lemondta a turnéját, most kiderült az oka.

hirdetés

Sokakat meglepett, hogy J.Lo nyár elején, családi okokra hivatkozva lemondta az egész turnéját: egyesek szerint üzleti döntést hozott az énekesnő menedzsmentje, mert nem fogytak eléggé a jegyek, mások viszont arra tippeltek, biztos, hogy Lopez válni készül, és a nyarat inkább önmagára szánja. 

Mint kiderült, a híresség pont azért törölte a koncertjeit, mert akkor még javában abban bízott, meg tudja menteni a házasságát. Lopez állítólag körme szakadtáig kapaszkodott abba, hogy ez csak egy hullámvölgy, és kellő türelemmel újra nagyon boldogok lesznek. Még július végén, a szülinapi partiján is abban reménykedett, hogy Affleck megjelenik, felköszönti, és tiszta lappal kezdenek mindketten. 

Amikor a frigyük elkezdett tönkremenni, J.Lo nem adta fel a reményt, hogy meg tudják oldani a problémáikat. Még a koncertjeit is lemondta, de Bennek esze ágában sem volt dolgozni a kapcsolatukon. Minél több időt töltöttek külön, annál egyértelműbb lett Ben számára, hogy hibát követett el a házassággal. 

- mesélte egy bennfentes. 

Jennifer az illető szerint minden alkalommal, amikor együtt mutatkozott Bennel (és ebből nyáron nem volt sok), nagyon figyelt arra, hogy minél boldogabbnak tűnjenek, és hogy a paparazziképek alapján senki nem fogjon gyanút - az igyekezete azonban nem volt elég, mert Ben akkor már lélekben elengedte a kapcsolatukat. 

Ben tulajdonképpen búcsúajándéknak szánta, hogy Jenniferre hagyta a válókereset beadását. J.Lo pedig egyfajta bosszúnak szánta, hogy a házassági évfordulójukon adta be a papírokat. Bent egyébkén ez már egyáltalán nem érdekli, rég elengedte ezt a kapcsolatot. 

- tette hozzá az illető. 

Embed from Getty Images

via Life & Style

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek