Starity

Ilyen tengerparti villát még nem láttál! Ezen a csodahelyen él Karlie Kloss és férje!

2024. augusztus 31. 20:08   |   Szerző: LexiCobain

Tehetősek és ezt nem is akarják titkolni! A modell otthonát minden bizonnyal még maga Vasember is megirigyelné.

hirdetés

Karlie Kloss és férje, Josh Kushner nemrég meghirdették pompás malibui villájukat, melyért 29.5 millió dollárt (~ 10.1 milliárd Forint) kérnek a leendő tulajdonostól. A sztárpár 2022-ben vásárolta meg a Harry Gesner építész által az 1950-es években megálmodott csodálatos ingatlant, melyben hat háló- és nyolc fürdőszoba kapott helyet, emellett fantasztikus kilátással bíró terasz szegélyezi, saját szaunája és pezsgőfürdője van, de tartozik még hozzá egy óriási garázs és egy vendégház is.

A neves építész a Sydney-i Operaház mintájára tervezte meg az épületet, melynek első tulajdonosa Rod Stewart volt – ő az 1970-es évek elején vette meg a villát, majd 1989-ben a Warner Bros. Records egyik vezetőjének, Mo Ostinnak adta el. A férfi 2022-ben bekövetkezett halála után került a ház a Kloss-Kushner házaspár tulajdonába.

Karlie és Josh egyébként 2018-ban házasodtak össze és eddig két fiúgyermekük született: Levi Joseph 3, Elijah Jude 1 éves. A büszke szülőknek bőven van mit a „tejbe aprítaniuk” és nem válnak hontalanná az ingatlan eladásával, ugyanis már van egy 23.5 millió (~ 8.1 milliárd Forint) dollár értékű otthonuk Miamiban, valamint a tulajdonosai egy 42.5 millió dolláros (~ 14.6 milliárd Forint) New York-i penthouse lakásnak is.

Fotó: MEGA
Fotó: MEGA
Fotó: MEGA
Fotó: MEGA
Fotó: MEGA
Fotó: MEGA
Fotó: MEGA
Fotó: MEGA
Fotó: MEGA
Fotó: MEGA
Fotó: MEGA
Fotó: MEGA
Fotó: MEGA
Fotó: MEGA
Fotó: MEGA

via PageSix

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek