Starity

Blake Lively sógora arra utalt, hogy durva dolgok történtek a Velünk véget ér forgatásán

2024. augusztus 29. 19:07   |   Szerző: Four

Blake nővérének férje, Bart Johnson a színésznő segítségére sietett egy posztban.

hirdetés

Egy újabb bennfentes szólalt meg a Velünk véget ér botrányos forgatásáról, aki ezúttal tényleg közel áll a film egyik főszereplőjéhez, Blake Livelyhoz: Bart Johnson, a színésznő sógora utalt sejtelmesen arra, hogy sokkal durvább dolgok történtek, mint azt a rajongók sejtik. 

A híresség Blake születésnapja alkalmából köszöntötte Instagramon a színésznőt, ám egy felháborodott kommentelő kijelentette, "csalódást okozott neki, hogy úgy tűnt, Blake túl könnyedén vette a bántalmazó kapcsolatokról szóló film promótálását, és nem vette figyelembe, mit érezhetnek a produkció láttán az áldozatok."

Nagyon sajnálom, hogy így érzel. Biztos vagyok benne, hogy nagy szíved van és a legjobbat akarod. Annyit viszont megígérhetek, hogy a valóságra nem derült fény. Blake keményebben dolgozott ezen a filmen, mint bármin, amit eddig elvállalt. Azért, mert nagyon sokat jelentett neki. 

- írta, majd így folytatta: 

A mondanivaló benne van a könyvben és a filmben. Nem a rövid részletekben vagy interjúkban. Ő az oka annak, hogy ez a mondanivaló és ez a film megjelent. Történtek hibák? Igen. Én is hibázom. De én nem vagyok mikroszkóp alatt. Mindegy, tisztelem a nézőpontodat, és szeretettel gondolok rád.

Blake Lively és kollégája, Justin Baldoni feszült viszonyáról már a fim debütálása előtt is szállingóztak pletykák: egyesek szerint a két színész közötti kreatív ellentétek totálisan megosztották az egész stábot, vannak, akik szerint Baldoni toxikus hangulatot teremtett a közös munka során, megint mások szerint Blake annyira magáénak érezte a produkciót, hogy egyáltalán nem hagyta kibontakozni a rendező Baldonit, aki viszont megsértődött ezen.

Embed from Getty Images

via People

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek