Starity

Mentőt hívtak Nikki Garciaékhoz, mielőtt a híresség férjét letartóztatták

2024. augusztus 30. 12:12   |   Szerző: Four

Még tübb részlet derült ki arról, hogy tegnap letaróztatták Nikki Garcia férjét.

hirdetés

Tegnap írtunk róla, hogy Nikki Garcia  férjét, Artem Chigvintsevet letartóztatták, méghozzá testi sértés miatt. Azt továbbra sem lehet tudni, hogy ki volt az áldozat, a férfi azonban úgy tudni, már haza is került a rendőrségről: röviddel a letartóztatása után kifizették a 25 ezer dolláros óvadékot. 

A TMZ forrása szerint Garciáék kaliforniai otthonából valaki csütörtökön reggel nyolckor "egészségügyi vészhelyzet" miatt mentőt hívott, majd lemondta, amikor hatóságok már úton voltak a ház felé. 

Chigvintsevet kevesebb, mint két órával később letartóztatták azzal a váddal, hogy fizikai erőszakot követett el valaki ellen az otthonában. 

Nikki és Artem egyébként hétfőn ünnepelték a második házassági évfordulójukat, amelyről előbbi romantikus videót posztolt Instagramra. 

Chigvintsevet, aki az amerikai Dancing With The Stars egyik versenytáncosa, 2015-ben Fern Britton, az egyik partnere megvádolta azzal, hogy fizikailag túl keményen bánt vele. 

Fern szerint a férfi "ránézett a lábára és megrúgta illetve lökdöste" gyakorlás közben, és bedühödött, amikor a híresség teaszünetet akart tartani. Chigvintsev tagadta a vádakat és kijelentette, "mindig is figyelmesen bánt Frennel". 

Embed from Getty Images

via Page Six

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek