Starity

Ez Jessica Chastain ragyogó bőrének titka - itt a szépségrutinja!

2024. augusztus 30. 21:09   |   Szerző: Four

A színésznő gondosan óvja porcelánbőrét: nézd meg miből áll a szépségrutinja!

hirdetés

A Vogue hírességek szépségrutinját felsorakoztató videósorozatában ezúttal Jessica Chastain sminkelte ki magát természetes földszínekkel. A híresség leszögezte, hogy már nagyon korán fontosnak tartotta a bőrápolást, így az ő neszeszeréből sem hiányozhat a szérum, szemmaszk, fényvédő, arcolaj (saját bevallása szerint hiába próbálkozik, sokszor nem iszik elég vizet, ezért még jobban figyel arra, hogy hidratálja az arcát), és ajakápoló. 

Mindig is tudtam, hogy ha gondosan ápolom a bőrömet, azzal tulajdonképpen önmagamról gondoskodom. Hatodikos vagy hetedikes lehettem, amikor a nagymamám elvitt egy drogériába, és vett nekem pár bőrápolási cuccot. Akkoriban még azt se tudtam, hogy meg kell mosnom az arcom. De ekkor kezdődött a rituálém, hogy ápolnom kell a bőrömet. 

- mesélte. 

A színésznő hozzátette, nagyon változó, hogy mennyi sminket visel a munkája miatt, mert vannak szerepei, ahol csak a legminimálisabban festik ki. Azt viszont mindig fontosnak tartja, hogy minden karakterének találjon egy jellegzetes illatot, és így forgatás előtt sokat segít neki a hangolódásban a választott parfüm. 

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek