Starity

Nesze neked, Blake Lively! Megható sorokkal üzent a családon belüli erőszakot elszenvedőknek Justin Baldoni

2024. szeptember 01. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

A Velünk véget ér rendezője számára nagyon fontos, hogy a film valódi mondanivalója és üzenete eljusson az érintettekhez.

hirdetés
Nesze neked, Blake Lively! Megható sorokkal üzent a családon belüli erőszakot elszenvedőknek Justin Baldoni
Fotó: Getty Images

Míg Blake Lively elsősorban saját maga, férje és hajápoló termékcsaládja népszerűsítésének lehetőségét látta a Velünk véget ér promóciós körútjában, addig a film másik sztárja és rendezője, Justin Baldoni a családon belüli erőszak témakörére igyekezett felhívni a figyelmet és arra buzdította az érintetteket, hogy álljanak ki magukért, mert nincsenek egyedül. A színész-rendező egy, az Instagramon közzétett bejegyzésben ismét csak ezt a témát érintette és üzent az erőszakot elszenvedőknek – sorai minden bizonnyal sokakat meghatottak.

Kedves Túlélő! A kitartást és a bátorságot testesíted meg, olyan tulajdonságokat, melyek a a legsötétebb napokon is fényesen ragyognak. Életed kárpitjában minden egyes szál a kitartás, az erő és a remény történetét meséli el. Minden megtett lépés – legyen az bármilyen csekély is –, hajthatatlan szellemed kinyilvánítása és inspirációként szolgál mások számára

– olvasható a bejegyzésben.

A Velünk véget ér NEM egy romantikus vígjáték I Fotó: Sony Pictures

Lehet, hogy nem mindig látod azt a hatást, amit a világra gyakorolsz, de a te tapasztalatod bátorít és motivál másokat, megvilágítja az utat azok előtt, akik még mindig a fényt keresik. Noha soha nem leszek képes teljes egészében megérteni a fájdalmadat és mindazt, amin keresztülmentél, szeretném, ha tudnád, hogy soha nem vagy egyedül ebben a harcban. Veled vagyunk. Nem csak túltél, de virágzol és virágzásoddal mindannyiunkat inspirálsz. Legyen az előtted álló utazás tele a mélységes béke pillanataival, és emlékezz arra, hogy miközben a boldogságodért küzdesz, felszabadítasz mindannyiunkat. Hálát, erőt és szeretetet küldök neked.

Justin a posztban megjelölt két olyan szervezetet is, ahol az érintettek segítséget kérhetnek nehéz helyzetükben.

via JustJared

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek