Starity

Senki nem tudatta az Egy rém rendes család sztárjaival, hogy a műsor véget ér

2024. szeptember 02. 02:02   |   Szerző: LexiCobain

A sorozatsztárok életében mindig sorsdöntő pillanat, amikor megtudják, hogy a főszereplésükkel készülő széria kap-e lehetőséget a folytatásra vagy fel kell készülniük a történet lezárására.

hirdetés
Senki nem tudatta az Egy rém rendes család sztárjaival, hogy a műsor véget ér
Fotó: Pictures/Kobal/Shutterstock

1987-ben indult a nagy népszerűségnek örvendő Egy rém rendes család címre keresztelt szituációs komédia, ami a kissé lökött, de szeretetreméltó Bundy család mindennapjait mutatta be. A szériában a főszerepeklőket Ed O'Neill, Katey Sagal, Christina Applegate, David Faustino, Amanda Bearse és Ted McGinley alakították. A sorozat 1997-ben, a 11. évaddal ért véget.

A Kellyt megformáló Applegate MesSy nevű podcastjában mesélt arról, hogy annak idején fogalma sem volt arról, hogy egyik napról a másikra munkanélkülivé válik majd. A szereplőgárdával ugyanis nem közölték, hogy a műsort leveszi a képernyőjéről a Fox csatorna.

Egy sráctól tudtam meg, aki ismert egy másik srácot, aki az asszisztensemnek dolgozott akkoriban. Így tudtam meg. Sosem hívtak fel minket

– magyarázta a színésznő, mire a sorozatbeli apját alakító O'Neill is megosztotta az ő igencsak hasonló történetét.

A szülővárosomban voltam, egy szállást és reggelit kínáló helyen, az egyetem mellett, mivel bementem az iskolába valamiért és alapvetően egy szép nap volt. Egy autó Friss házasok felirattal a hátulján lehúzódott az útról és ugye, ott voltak azok a konzervdobozok. Szóval, én csak álltam ott, ők pedig kiszálltak a kocsiból. Mármint a férj és a feleség. A nőn az esküvői ruhája volt, a férfi szmokingot viselt. Istenem, ez Al Bundy, itt Ohióban! – mondta a férfi, mire én gratulációmat fejeztem ki házasságkötésük alkalmából. Alig hittek a szemüknek. Egyszer a nő megszólalt, hogy Nagyon sajnáljuk a műsort.. Megkérdeztem, hogy ezt meg hogy érti, mire a pasi azt felelte, hogy Ó, Istenem. Ő nem is tudja. Most mondták be a rádióban. Nem kap folytatást a show. Borzasztóan sajnáljuk.

– elevenítette fel O'Neill.

Applegate saját bevallása szerint a mai napig fájlalja, hogy a sorozat nem kapott rendes lezárást és nem tudtak méltó módon elbúcsúzni a nézőktől. O'Neill azt mondta, ő beszélt a széria készítőivel, Michael G. Moye-jal és Ron Leavitt-tel, akik szintén szerettek volna egy, a meglévőtől jobb finálét készíteni, de a terv végül sajnálatos módon mégsem valósult meg.

Christina továbbá azt is beismerte, hogy a nagy sorozatok sztárjaitól eltérően ő nem profitál az Egy rém rendes családból – időnként üti egy-egy dollár a markát, de ennyi. Ed szintén megerősítette, hogy ő is csak csekély összegeket kap a sorozat után, noha az egy évtizeden át szórakoztatta a tévénézőket és a mai napig megtekinthető bizonyos szolgáltatóknál.

via Entertainment Weekly

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek