Starity

Katy Perry elárulta, miért szakított Orlando Bloommal

2024. szeptember 05. 06:06   |   Szerző: Four

A híresség elárulta, miért szakított Orlandóval rövid időre hét évvel ezelőtt.

hirdetés

Katy Perry és Orlando Bloom útjai rövid időre elváltak 2017-ben, egy évvel azután, hogy összejöttek a Golden Globe-díjátadó afterpartiján. 

Perry most a "Call Her Daddy" podcast vendégeként emlékezett vissza arra, mi volt az oka a szakításnak: elárulta, ő még nem volt kész egy komoly kapcsolatra, Bloomnak viszont már kezdetektől komolyak voltak a szándékai. 

A színész Perry szerint elment egy egyhetes elvonulásra a "The Hoffman Process" nevű meditációs központba, ahhonnan úgy távozott, hogy "már nem akart párkapcsolati játszmákat".

Nem voltunk benne 100%-osan a kapcsolatban. Ő igen, mert épp túl volt egy hosszabb szingli időszakon, és egyértelműek voltak a szándékai. Én épp akkor kerültem ki egy kapcsolatból, és úgy éreztem, nem tudom ezt tovább csi álni. Máshol kell keresnem a boldogságot - de dolgoznom kellett rajta. Úgy éreztem, hogy ez unalmas, továbblépek. Annyira hozzászoktam a játszmákhoz. 

- mondta. 

Embed from Getty Images

Perry és Bloom így aztán egy évet külön töltött, majd az énekesnő úgy döntött, ő is bevállalja az elvonulást, amely az ő hozzáállását is alapjaiban megváltoztatta. 

Nem lennék itt nélküle. Nem lennék ezen a bolygón enélkül a folyamat és meditáció nélkül. Segített összekapcsolni a szívemet az agyammal. 

- mondta. 

Perry szerint ezek után "megmutatta a legrosszabbik oldalát" Bloomnak, akit viszont ennek ellenére is kitartott mellette, és az énekesnő rájött, a színész számára az igazi. 

A híresség hozzátette, jelenleg is rendszeresen járnak párterápiára, mert "jobb emberek akarnak lenni" és együtt akarják felnevelni 4 éves kislányukat, Daisyt. 

via Page Six

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek