Starity

Kiszivárgott Taylor Swift és Travis Kelce „szakítási” szerződése

2024. szeptember 05. 20:08   |   Szerző: SzilviD

Kiszivárgott egy szerződés, ami szerint Taylor Swift és Travis Kelce kapcsolata egy reklámfogás, még a szakítási dátumuk is szerepel benne.

hirdetés

Travis Kelce csapata jogi lépéseket tervez, miután egy „koholt” szerződés, amelyet állítólag a PR-ügynöksége írt, azt állította, hogy a kapcsolata Taylor Swifttel csak reklámfogás. A dokumentum Kelce PR-cégének, a Full Scope-nak a fejlécét tartalmazza, és azt állítja, hogy az NFL-játékos és az énekesnő szeptember 28-ra tervezik a szakítást.

A szerződés szerint, amelyet a Redditen osztottak meg, a pár megegyezett, hogy három nappal a szakításuk után nyilatkozatot adnak ki. A közlemény „kegyes, tiszteletteljes lenne, és hangsúlyozná a kölcsönös tiszteletet.” A dokumetum felsorol néhány mondatot is a közleményből, például:

Travis és Taylor alapos megfontolás után úgy döntöttek, hogy elválnak az útjaik. Mindketten nagyra értékelik és tisztelik egymás magánéletét. Mindketten elkötelezettek a karrierjük és a személyes fejlődésük iránt. Barátok maradnak és a legjobbakat kívánják egymásnak.

A Full Scope szóvivője tagadta a dokumentumok hitelességét, és kijelentette, hogy a benne lévő információk „teljesen hamisak és kitaláltak, és nem az ügynökség hozta létre, nem bocsátotta ki vagy engedélyezte őket”. Jogi eljárást indítanak az ellen, aki kitalálta a szerződést.

via Bored Panda

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek