Starity

BREAKING! A Linkin Park megtalálta Chester Bennington utódját

2024. szeptember 06. 00:12   |   Szerző: LexiCobain

Frontembere 2017-ben bekövetkezett váratlan halála miatt évekig szüneteltette karrierjét az együttes.

hirdetés

A Linkin Park új felállása: Phoenix, Brad Delson, Joe Hahn, Emily Armstrong, Colin Brittain és Mike Shinoda (balról jobbra) 

A Linkin Park napok óta borzolta rajongói kedélyeit, ugyanis a zenekar beállított egy 100 órás visszaszámlálót, ami aztán többször is újraindult. A nagy bejelentés azonban nem váratott magára sokáig, mivel az együttes a mi időszámításunk szerint szeptember 5-én éjféltől ad koncertet, melyet az Instagramon lehet követni élőben. A fellépésen már egy új énekest, pontosabban énekesnőt láthatunk a néhai Chester Bennington helyén Emily Armstrong személyében. A Mike ShinodaBrad DelsonPhoenix és Joe Hahn alkotta formációhoz csatlakozott még Colin Brittain dobos is.

A Linkin Park egyúttal azt is beharangozta, hogy november 15-én From Zero címmel dobja piacra új, 11 szerzeményt felsorakoztató stúdiólemezét, melyen már Emilyt hallhatjuk énekelni. Ízelítőként meg is érkezett a lemezt népszerűsítő első, The Emptiness Machine címre keresztelt kislemez. A zenekar hat fellépést már biztosan ad idén: hazánkhoz a legközelebb eső állomásoknak Hamburg (szeptember 22.) és London (szeptember 24.) bizonyulnak.

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek