Starity

Melissa McCarthy és Clive Owen lesznek a főszereplői a JonBenet Ramsey-ről szóló sorozatnak

2024. szeptember 07. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

A True Crimes sorozat következő etapjában a hatévesen szépségversenyt nyert majd brutálisan meggyilkolt kislány története kerül terítékre.

hirdetés
Melissa McCarthy és Clive Owen lesznek a főszereplői a JonBenet Ramsey-ről szóló sorozatnak
Fotó: Getty Images ; AFP

Paramount+ csatornán bemutatásra kerülő sorozatban az Emmy-díjas Melissa McCarthy alakítja majd a címszereplő JonBenet Ramsey édesanyját, Pattyt. A képernyőt a BAFTA-díjas Clive Owennel osztja meg a színésznő, aki karakterének férjét, John Bennettet kelti életre. A Deadline értesülései szerint a kanadai Calgaryban forgatják a szériát, mely összesen nyolc epizódból áll majd.

Melissa McCarthy és Clive Owen egy rendkívüli páros, akik elmélyülnek ebben a tragikus történetben, amely közel három évtizede hosszú, kísérteties árnyékot vetett az amerikai kultúrára

– olvasható Chris McCarthy, a Paramount Global társ-vezérigazgatójának és a Showtime & MTV Entertainment Studios elnök-vezérigazgatójának közleményében.

A műsor showrunnere Richard LaGravenese lesz, Melissa pedig producerként is kiveszi a részét a produkció elkészítéséből. Egyelőre nem áll rendelkezésre információ azzal kapcsolatban, hogy ki alakítja majd a tragikus sorsú szépségkirálynőt, akit 1996 karácsonyán való eltűnése után brutálisan meggyilkoltak, majd holtteste saját házuk pincéjéből került elő.

via JustJared

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek