Starity

Benne van, hogy el fog durvulni Ben Affleck és J.Lo válása

2024. szeptember 06. 20:08   |   Szerző: Four

A két híresség válása több okból is csúnyán elmérgesedhet, kiderült, miért.

hirdetés

Amilyen nagyszabású és pompás volt a 2022-es esküvőjük, olyan csúnya lehet a válásuk: Jennifer Lopez és Ben Affleck szakítása a People szakértői szerint esélyes, hogy durva fordulatot vesz. 

Az erre utaló egyik jel, hogy mivel nem kötöttek házassági szerződést a frigy előtt, ezért esetükben minden, a házasságuk alatt szerzett vagyon és ingatlan közös tulajdonnak számít, függetlenül attól, hogy melyikük szerezte vagy kereste meg. 

Lopez az utóbbi két évben számos film producere volt, például ott van a "Shotgun Wedding", az "Anya", illetve az "Atlas" című filmje, nem beszélve az új lemezéről és a hozzá tartozó filmes projektjeiről. 

Emellett a házasság alatt alapította meg "Delola" italmárkáját is, és mindent összevetve 400 millió dolláros vagyonra tett szert. 

Affleck sem tétlenkedett az utóbbi időben, nyáron készült el a "The Accountant 2." című filmje, illetve ott van az "Air", a "Hypnotic" és a "The Instigators" is, amelyeket szintén a házassága alatt gyártott. Az ő vagyona valamivel kevesebbre, 150 millió dollárra rúg a magazin szerint. 

Embed from Getty Images

Aztán voltak a közös projektjeik: számos Dunkin' Donuts reklámban szerepeltek együtt, Ben közreműködött J.Lo zenei projektjeiben és aTorontói Filmfesztiválon debütál az "Unstoppable", amelynek egyik mellékszereplője Lopez, Affleck pedig Matt Damonnal együtt a producere. 

Ami pedig komoly fejfájást okozhat még nekik, az a 68 millió dolláros ingatlan, amit az esküvő után vettek, de mostanra kiderült, egyiküknek sem tetszett igazából. 

A Lopez által beadott keresetben az énekesnő elutasította a feleségtartást és arra kérte a bírót, tagadja meg Afflecktől, ha az exe férjtartást kérne. 

J.Lo ugyan tetemes vagyonnal rendelkezik, de a barátai szerint úgy érzi, Affleck megalázta őt - és ezért aztán lehetséges, hogy egy kemény osztozkodással akar revansot venni a sztáron. 

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek