Starity

Gwyneth Paltrow belekontárkodik Dakota Johnson és Chris Martin kapcsolatába?

2024. szeptember 06. 18:06   |   Szerző: Four

Meglepő dolog derült ki Gwyneth Paltrow-ról, aki köztudottan jóban van exe új kedvesével.

hirdetés

Habár Dakota Johnson mindent elkövetett annak érdekében, hogy leállítsa a szakításáról szóló pletykákat, a színésznő és Chris Martin kapcsolata állítólag még mindig cérnaszálon függ. 

És az sem segít, hogy Chris exe, Gwyneth Paltrow próbálja egyengetni a két sztár románcát. 

Gwyneth eltökélte, hogy Chris vegye feleségül Dakotát, ami egyik oldalról nagyon aranyos, viszont azt is el kell ismerni, hogy irányításmániás. Mert mindent összevetve ezzel mégiscsak azt üzeni, hogy ő akarja eldönteni, kivel éljen Chris. 

- mesélte egy ismerőse. 

Paltrow és Martin 2016-ban vált el, és két gyereket nevelnek: a 20 éves Apple-t és a 18 éves Mosest. A színésznő azóta többször is úgy nyilatkozott, még jobb lett a kapcsolatuk, mint mikor együtt éltek. 

Martin 2017-ben kezdett el randizni Dakotával, akit Gwyneth is hamar megszeretett, több alkalommal posztolt vele közös fotót. De egyesek szerint Paltrow-nak lehet egy kis hátsó szándéka is azzal, hogy próbálja egyengetni a szerelmesek kapcsolatát: 

Sokakban felmerült, hogy Gwyneth attól tart, ha Chris újra szingli lesz, akkor ki tudja, kit hoz haza majd, és ez a helyzet nem is a Dakotához kötődő barátságáról szól. Persze Gwyneth imádja Dakotát és úgy érzi, ő a megfelelő partner Chris számára, de ettől még próbálja erőltetni náluk, hogy köteleződjenek el egymás felé. A dolgok eléggé rizikósak most Chris és Dakota között, és próbálják maguk megoldani a helyzetet. 

- tette hozzá az illető. 

via Life & Style

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek