Starity

Selena Gomez dollármilliárdos lett

2024. szeptember 06. 22:10   |   Szerző: LexiCobain

A Bloomberg értesülései szerint a Same Old Love előadójának egyenlege átlépte a bűvös egymilliárdot.

hirdetés

1.3 milliárd dollár (~ 446 milliárd Forint) – a Bloomberg Billionaires Index szerint ekkora nettó vagyonnal rendelkezik most Selena Gomez. A 32 éves színész-énekesnő ezzel az Egyesült Államok egyik legfiatalabb milliárdosává vált, méghozzá ezt a mesés vagyont önállóan, a saját erejével, tehetségével érte el, családi segítség nélkül.

Érdekesség, hogy milliárdos státuszának elérését nagyban köszönheti Rare Beauty Brands Inc. nevű vállalkozásának, ugyanis vagyonának 81%-a ehhez a céghez, illetve termékei sikeréhez köthető. Korábban az a hír járta, hogy Selena jövőre távozik a Rare Beauty éléről, de később cáfolta ezeket a híreszteléseket.

Nem hiszem, hogy bárhova is mennék. Kicsit túlságosan is élvezem ezt ahhoz

– nyilatkozta Selena áprilisban.

A színész-énekesnő vagyonának 7%-a szakmai ajánlásaiból, további 5%-a pedig turnéiból származik, noha 2016 óta nem kelt útra, hogy zenéjével kápráztassa el óriási rajongótáborát. Pénzének további 2,5%-át a 2022-ben indított Wondermind elnevezésű mentálhigiénés startupjának a számlájára írhatjuk, a fennmaradó rész pedig albumeladásaiból, a streamelésekből, ingatlanbefektetéseiből és természetesen színésznőként vállalt projektjeiből jön össze. Épp a közelmúltban kapta meg negyedik Emmy-jelölését a Gyilkos a házban című sorozatban vállalt szerepéért.

A Bloomberg számításai szerint Selena csak a Gyilkos a házban című szériában vállalt szerepéért átlagosan 6 millió dollárt (~ 2 milliárd Forint) visz haza évadonként, ami igen komoly teljesítmény, ha azt vesszük alapul, hogy korábban gyerekműsorokban játszott, melyek közel sem fizettek ilyen busásan a munkájáért.

via E! Online

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek