Starity

Ezért esett Emily Armstrongra a Linkin Park tagjainak választása

2024. szeptember 06. 22:10   |   Szerző: LexiCobain

Nem volt könnyű dolga az együttes tagjainak, amikor elkezdték keresni elhunyt frontemberük utódját.

hirdetés
Ezért esett Emily Armstrongra a Linkin Park tagjainak választása

Óriási világszenzációnak számít, hogy hét év után nemcsak, hogy ismét összeállt a Linkin Park, de az együttes egyúttal bemutatta közönségének új frontasszonyát, Emily Armstrong személyében. A hattagú formáció november 15-én dobja piacra új, From Zero címre keresztelt nagylemezét, valamint hamarosan turnéra is indul. Az együttes tagjainak döntéséről és a jövőről így nyilatkozott Mike Shinoda alapítótag nemrégiben:

A Linkin Park előtt az együttes neve Xero volt. Az album címe egyúttal utal erre a szerény kezdetre és arra az útra, melyen jelenleg járunk. Hangzásilag és érzelmileg a múltról, a jelenről és a jövőről szól – magában foglalja a jellegzetes hangzásunkat, de új és élettel teli. Mély elismeréssel készült ez a korong az új és régi zenésztársaink, barátaink, rokonaink és rajongóink iránt. Büszkék vagyunk arra, amivé a Linkin Park vált az évek során, és izgatottak vagyunk az előttünk álló utazás miatt

– magyarázta Shinoda, majd szót ejtett Emily (vokál) és Colin (dobok) csatlakozásáról is. Előbbi a néhai Chester Bennington, utóbbi pedig Rob Bourdon helyét foglalja el.

Minél többet dolgoztunk együtt Emilyvel és Colinnal, annál jobban élveztük világszínvonalú tehetségüket, a társaságukat és a velük együtt alkotott dolgokat. Nagyon erősnek érezzük magunkat ezzel az új felállással, valamint a vibráló és energikus új zenével, melyet együtt készítettünk. Összeszövi azokat a hangzási érintkezési pontokat, melyekről ismertek vagyunk és még mindig fedezünk fel újakat.

via Live Nation Entertainment

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek