Starity

Ez Brandon Sklenar véleménye a Velünk véget ér kapcsán kirobbant botrányról

2024. szeptember 07. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

A filmben Atlast megformáló színész nemrég megosztotta gondolatait a kialakult felfordulás után.

hirdetés
Ez Brandon Sklenar véleménye a Velünk véget ér kapcsán kirobbant botrányról
Fotó: Getty Images

Mióta a mozikba került a Velünk véget ér, rengetegen fejezték ki ellenérzéseiket a produkció kapcsán: voltak, akiknek a kosztümök nem tetszettek; mások a színészek játékát bírálták; megint mások abba kötöttek bele, hogy ki és hogyan népszerűsítette a filmet.

A legtöbb szitokszó a Lilyt megformáló Blake Livelyra zúdult, mivel többen is úgy vélték, nem megfelelő módon nyilatkozik a filmmel kapcsolatban és nem annak üzenetére hívja fel a figyelmet, hanem saját magáról és férje, Ryan Reynolds sikereiről, valamint új hajápolási márkájáról beszél többet. Ezzel szemben kollégája és a film rendezője, Justin Baldoni a családon belüli erőszakra, mint témára hívta fel a figyelmet és arra biztatta az elszenvedőket, hogy ne féljenek segítséget kérni és kilépni nehéz helyzetükből.

Az Access Hollywood ezúttal a film harmadik sztárját, Brandon Sklenart szólaltatta meg a botrány kapcsán, aki nem volt rest megosztani igen diplomatikus véleményét a botránnyal kapcsolatban:

Butaságnak tűnik a számomra. Meghiúsítja a dolog célját és csak negativitást gerjeszt. Ez a film nagyon fontos rengeteg nőnek és a családon belüli erőszak túlélői számára. A film célja, hogy az emberek úgy érezzék, meghallják őket, erősek és szeretve vannak. Szóval minden egyéb aspektus kivetítése nem tűnik intuitívnak a számomra.

Ez egyébként nem az első alkalom, hogy Brendon felszólalt az ügyben, ugyanis az Instagramon közzétett egy korábbi bejegyzésében is véget próbált vetni korábban a filmet övező negativitás áradásának.

via E! Online

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek