Starity

Rengeteget fogyott Orlando Bloom

2024. szeptember 07. 23:11   |   Szerző: SzilviD

22 és fél kilót fogyott Orlando Bloom, amikor a The Cut című új bokszolós filmjére készül.

hirdetés

Orlando Bloom a The Cut című új filmjében egy összeomlás szélén álló bokszolót alakít, aki az idővel versenyt futva próbál az életét veszélyeztető módon lefogyni egy meccs előtt. Miközben a filmet népszerűsítette a 2024-es Torontói Filmfesztiválon, elmondta, hogy három hónap alatt 22,5 kilót fogyott a filmre készülve.

Alapvetően három hónapon keresztül csökkentettem azt, hogy mit eszem egészen a forgatás előttig, [amikor] a legkönnyebb voltam. 22,5 kilótól szabadultam meg, és körülbelül 83 kiló voltam, amikor elkezdtem

- osztotta meg a Varietyvel.

Szóval elég sokat fogytam, és mentálisan is nagyon meg voltam terhelve. Ha valakit elég sokáig etetsz tonhallal és uborkával...

- tette hozzá.

Sean Ellis rendező fordított időrendben forgatta a The Cut című filmet. Elárulta, hogy a film végével kezdtek, amikor Bloom a legkönnyebb volt, és a forgatás alatt visszahízta a leadott kilókat. 

Lehetetlen lett volna dolgozni, miközben diétázik. Szóval, a legkönnyebb súlyával jött a forgatásra, aztán elkezdett enni. Ez azt jelentette, hogy a filmet úgy kellett forgatnunk, hogy először a végét, és a film elejét a végén... A 25 nap alatt, amíg forgattunk, egyre több kalóriát vitt be. És aztán fordítva vágtuk meg.

Bloom hozzátette, hogy az átalakulás mentálisan nagyobb kihívás volt, mint testileg. 

via Just Jared

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

Címkék

fogyás sport kilók
hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek