Starity

Selena Gomez elárulta, nem eshet teherbe

2024. szeptember 09. 16:04   |   Szerző: Four

A híresség őszintén mesélt arról, hogy milyen következményei vannak a betegségének.

hirdetés

Selena Gomez többször is nyilatkozott arról, hogy mennyire szeretne családot alapítani - most viszont a Vanity Fair interjújában kendőzetlenül vallott arról, milyen kihívások elé néz ezen a téren. A színész-énekesnő őszinte vallomásban avatta be a rajongóit abba, hogy nem eshet teherbe, mert a betegsége miatt nem tudná kihordani a gyermekét:

Sajnálatos módon... többféle egészségügyi problémám van, amik az én és a baba életét is kockáztatnák. Ez egy olyan dolog, amit meg kellett gyászolnom. 

- mondta, és hozzátette, erről nyilvánosan még sosem beszélt.

Gomezt 2013-ban lupusszal diagnosztizálták, 2017-ben pedig vesetranszplantáción esett át. 

Ez nem feltétlen az a forgatókönyv, amit korábban elképzeltem magamnak. Azt hittem, az anyaságot úgy fogom megtapasztalni, ahogy a többség. 

- mesélte, de hozzátette, már megbékélt ezzel a helyzettel: 

Már sokkal jobb színben látom a dolgokat. Áldásnak tartom, hogy vannak olyan csodás emberek, akik hajlandóak a béranyaságra vagy ott az adoptálás, és mindkettő opció számomra. Nagyon hálás vagyok érte, hogy vannak más lehetőségei azoknak, akik nagyon szeretnének anyák lenni. Én is ebbe a táborba tartozom. Izgatottan várom, hogy milyen út vezet odáig, de az biztos, hogy egy kicsit másfajta lesz. Mindent összevetve, nem érdekel. Akárhogy is, az én gyerekem lesz. Az én kisbabám. 

- mondta. 

via Page Six

 

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek