Starity

Blake Livelyt meglepte, hogy ekkora botrány robbant ki körülötte

2024. szeptember 10. 09:09   |   Szerző: Four

A színésznő neve az utóbbi pár hétben nem túl pozitív hírekben szerepelt.

hirdetés

Blake Livelyról nemrég írtuk meg, hogy jelenleg épp férje, Ryan Reynolds próbálja menteni a karrierjét, miután óriási botrány robbant ki legújabb filmje, a Velünk véget ér körül. Livelyról úgy tudni, csúnyán összeveszett a másik főszereplővel, Justin Baldonival, illetve kínos korábbi felvételek kerültek napvilágra a színésznőről. 

Blake egyik, a People-nek nyilatkozó ismerőse szerint a színésznő nem gondolta volna, hogy ekkora dráma alakul ki a film körül, amely ugyan az eddigi legnagyobb bevételt hozó produkciója, de nem feltétlenül tett jót a karrierjének. 

Blake-et nagyon meglepte a dráma és a sok negatív kritika. Az elején nagyon szomorú volt és megbántott. A film promóciója során nem múlt el úgy nap, hogy ne lett volna rossz fényben feltüntetve a hírekben. Nincs hozzászokva az ilyesmi felhajtáshoz. 

- mesélte a forrás, aki szerint Blake úgy érezte, "a helyzet irányíthatatlanná vált".

Legközelebb a színésznő az Egy kis szívesség folytatásában lesz látható Michele Morrone és Anna Kendrick mellett, és az ismerőse szerint "élvezi a munkáját, és továbbra is olyan projekteket fog elvállalni, amelyek izgalommal töltik el."

Embed from Getty Images

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek