Starity

Kiderült, Tom Holland visszatér-e a negyedik Pókember-filmben

2024. szeptember 10. 07:07   |   Szerző: SzilviD

Tom Holland visszatér a Marvel-Sony együttműködésébe, a Pókember negyedik részében.

hirdetés

Destin Daniel Cretton, a Shang-Chi és a Tíz gyűrű legendája mögött álló filmrendező tárgyalásokat folytat arról, hogy leszerződjön a Pókember 4. részének rendezésére - írja a The Hollywood Reporter. Ezzel ő lesz a negyedik rendező, aki elvállal egy Pókember szólófilmet. Jon Watts rendezte az előző három filmet Tom Hollanddal, míg Marc Webb az Andrew Garfield főszereplésével készült két A csodálatos Pókember-filmet. Sam Raimi pedig a Tobey Maguire főszereplésével készült trilógiát rendezte.

A Holland-féle Pókember-filmek milliárdos franchise-zá nőtték ki magukat, a Pókember: Nincs hazaút pedig 2021 decemberi megjelenése után közel 2 milliárd dolláros bevételt hozott össze a járvány ellenére. A filmben Maguire és Garfield is szerepelt.

Chris McKenna és Erik Sommers ismét a forgatókönyvírói feladatokat látják el, míg a Marvel-vezér Kevin Feige és a korábbi Sony-vezér Amy Pascal a producerek. A források szerint a Pókember 4. teljes gőzzel halad, és jövő év elején forgatják. A történetről még semmit sem tudni, de Holland úgy tűnik, hogy visszatér. 

2023 júniusában elmondta, hogy ő és a producerek nemrég egy sor megbeszélésen vettek részt egy lehetséges negyedik résszel kapcsolatban.

Az első néhány megbeszélés arról szólt, hogy »Miért csinálnánk ezt újra?« És azt hiszem, megtaláltuk a miértet

- mondta Holland.

 

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek