Starity

Októberben startol el Az ifjú Sheldon spinoff sorozata

2024. szeptember 10. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

A CBS csatorna október 17-étől tűzi műsorára Az ifjú Sheldon testvérsorozatát, a Georgie and Mandy's First Marriage-et.

hirdetés
Októberben startol el Az ifjú Sheldon spinoff sorozata
Fotó: CBS

A visszaszámlálás elkezdődött: októberben érkezik a képernyőkre a széria, melynek középpontjában Sheldon (Iain Armitage) bátyja, Georgie (Montana Jordan) és Mandy (Emily Osment), illetva azok első házassága áll. Azt már bitosan tudjuk, hogy a sorozathoz az anyasorozatból ismert Jim McAllister (Will Sasso), Audrey McAllister (Rachel Bay Jones), Mary Cooper (Zoe Perry), Missy Cooper (Raegan Revord) és Mimó (Annie Potts) visszatérnek.

A stáb új taggal bővül Ruben (Jessie Prez) személyében, aki McAllisterék boltjának rég bevált alkalmazottját fogja életre kelteni, aki a legkevésbé sem lesz oda Jim vejéért, Georgie-ért. A korábban Connort, azaz Mandy bátyját alakító Joe Apollonio azonban nem tér vissza, helyette Dougie Baldwin formálja meg a karaktert. Ami pedig sokakat foglalkoztat, hogy vajon Sheldon (Iain Armitage) sorsa mi lesz, nos nem árulunk zsákbamacskát: egyelőre nem lehet tudni, hogy a színész ismét a híres karakter bőrébe bújik-e.

Remélhetőleg visszatér. Lassan haladunk ezen az úton. Már kialakult egyfajta tanulási görbe a számunkra. De tudod, Georgie édesanyja, húga és nagyanyja nagyon fontos részei ennek a világnak

– hárította óvatosan a kérdést Chuck Lorre kreátor.

via JustJared

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek