Starity

100 millió dollár fizetésére kötelezik P. Diddyt egy férfi megerőszakolásáért

2024. szeptember 10. 23:11   |   Szerző: LexiCobain

Hiába futott, de nem menekülhetett Diddy, ugyanis az igazságszolgáltatás utolérte.

hirdetés

Sean Combs vagy ahogy a legtöbben ismerik, P. Diddy pert veszített egy michigani elítélttel szemben, melynek értelmében a bíróság 100 millió dollár (~ 34.9 milliárd Forint) megfizetésére kötelezi a zenei producert. A Metro Times szerint szeptember 9-én született ítélet az ügyben, miután a bíróság ideiglenes lakhelyelhagyási tilalmat rendelt el a zenésszel szemben.

Az ügy áldozata Derrick Lee Cardello-Smith, aki azt állítja, hogy Diddy 1997-ben egy detroiti partin elkábította és szexuálisan bántalmzta őt. A periratokban az áll, hogy Derrick és Diddy akkoriban ismerkedtek meg egymással, amikor előbbi egy Detroit környéki étteremben dolgozott. Egy buli alkalmával közös társaságba keveredtek, ahol csoportos orgián vettek részt több nő bevonásával. Derrick bevallása szerint ekkor érezte meg, hogy egy férfikéz tévedt az ő testére, ami a producerhez tartozott. Diddy később megkínálta egy itallal, amiben valamilyen kábítószer lehetett, mivel az elfogyasztása után elájult. Amikor magához tért, a barátjának hitt férfi épp egy nővel közösült, majd rápillantott és közölte vele, hogy Ezt tettem veled is..

Derrick jelenleg az üggyel nem kapcsolódó börtönbüntetését tölti és autodidakta módon tanulmányozza a polgári- és büntetőjogot. Diddy állítása szerint korábban 2.3 millió dollárt (~ 801 millió Forint) ajánlott azért, hogy álljon el a pertől, ő azonban az ajánlatot elutasította.

Ez a férfi egy elítélt bűnöző és szexuális ragadozó, akit az elmúlt 26 év során 14-rendbeli szexuális zaklatás és emberrablás miatt ítéltek el

–  vágott vissza közleményében Marc Agnifilo, P. Diddy ügyvédje, és hozzátette, hogy védence alig várja, hogy a keresetet elutasítsák.

via JustJared

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek