Starity

Első férje szerint Jennifer Lopeznek egy ideig szinglinek kellene lennie

Tegnap, 20:48   |   Szerző: Four

A '90-es évek végén vette feleségül Jennifer Lopezt, nem sokáig tartott a frigy.

hirdetés

Jennifer Lopez első férje, Ojani Noa őszintén nyilatkozott arról, mi a véleménye az énekesnő negyedik válásáról. 

Noa, aki 1997 és 1998 között volt Lopez férje, kijelentette, szerinte most egy ideig szinglinek kellene maradnia a sztárnak: 

Maradjon szingli egy ideig, mondjuk egy évig. Ha találkozik valaki újjal, akkor most talán privátan kellene kezelnie a kapcsolatát és nem egyből újra férjhez menni. Csodálatos karrierje van, nagyon keményen dolgozik, egy gyönyörű nő, de amikor párkapcsolatban élsz, akkor minőségi időt kell együtt töltened a szerelmeddel, és nem azon gondolkodni, hogy mutatsz a kamera előtt. 

- nyilatkozta Noa a Daily Mailnek, majd hozzátette, együttérez Bennel és Jenniferrel is, mert a válás "kemény dolog."

Embed from Getty Images

A férfi azokra a pletykákra is reagált, amelyek szerint Bennek elege lett abból, hogy J.Lo körül mindig médiacirkusz van. 

Meg tudom érteni Bent. Férjként mindketten próbáltuk növelni J.Lo önbizalmát. De négy nagyszerű férje volt, és azelőtt is voltak kapcsolatai. Tehát nem tudom, igazából mennyi szerelemre van igénye, vagy hogy milyen szerelmet keres. 

- mondta.

Hozzátette, hogy szerinte Ben a legtöbb vörös szőnyeges fotón úgy néz, mintha "le akarná tépni valakinek a fejét." 

Emlékszem, én is ilyen voltam. Saját tapasztalatból mondom, volt, hogy veszekedtünk a kocsiban, 20 perc múlva meg már együtt kellett ülnünk és tettetnünk, hogy minden tökéletes. De ezt nem lehet az örökkévalóságig csinálni. Amikor hullámvölgyben volt a kapcsolatunk, és nyilvánosság előtt voltunk, akkor nekem is rossz volt a hangulatom. Mert pontosan tudtam legbelül, hogy valami nem oké köztünk. Utáltam a vörös szőnyegen pózolni. Sokszor kérte, hogy kísérjem el, de mindig azt mondtam: "Kizárt dolog. Nem fogok színlelni."

Noa egyébként már két évvel ezelőtt megjósolta, hogy Jennifer és Ben kapcsolata nem lesz hosszú életű: szerinte J.Lo hét-nyolcszor is férjhez fog menni. 

Embed from Getty Images

via In Touch Weekly

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek