Starity

Kitálalt Jennifer Lopez első férje: így ért véget a kapcsolatuk

2022. augusztus 01. 10:10   |   Szerző: Four

A színész-énekesnő először Ojani Noahoz ment hozzá, aki most elárulta, mi történt.

hirdetés

Habár Jennifer Lopez most a friss házasok rózsaszín ködében úszik (nemrég feleségül ment Ben Affleckhez, húsz évvel az első eljegyzésük után), van, aki szerint nem sokáig fog tartani ez az állapot. 

Lopez első férje, Ojani Noa nemrég kitálalt a Daily Mailnek, és részletesen elmondta, hogyan ért véget a kapcsolata a hírességgel. A férfi szerint ugyanez vár Affleckre is, mert úgy gondolja, J.Lo abban a pillanatban szakít valakivel, amint elmúlik a románcból az izgalom. 

Lopez és Noa a kilencvenes évek végén, Miamiban ismerkedett meg, ahol a férfi egy étteremben pincérkedett, de közben voltak modellmunkái is. 

Fogalmam sem volt róla, ki ő. Összetalálkozott a tekintetünk, és azt gondoltam, ő a legszebb nő, akit valaha láttam. 

A következő nap Lopez szintén abba az étterembe tért be, ahol Noa dolgozott, és a férfi annyira belezúgott a hírességbe, hogy egy másik vendég sült krumpliját is odaadta neki, mert Jen szerint "finomnak tűntek".

Teljesen beleestem. Fehér felsőt és fehér nadrágot viselt, emlékszem, azt gondoltam, csodálatos teste van. Később azt mondta nekem, már az első este tudta, hogy feleségül fog jönni hozzám. 

 

 

Noa és Lopez később elmentek együtt bulizni, és bár a férfi először azt hitte, nincs esélye a sztárnál, Jennifer egyik barátnője közölte vele, hogy nagyon is bejön a hírességnek. Rövidesen elcsattant az első csók, és az este során egyre többen ismerték fel a színész-énekesnőt: ekkor kezdett derengeni Ojaninak, hogy egy hírességgel jár.

Míg J.Lo Los Angelesben építette a karrierjét, Noa Floridában maradt, és egy ideig távkapcsolatban éltek. A férfi így emlékezett vissza arra, hogy milyen volt először elkísérni Lopezt a vörös szőnyegre:

Kibéreltem egy olcsó öltönyt, odaértünk a vörös szőnyegre és mindenhol villódzó fények voltak, a fanok kiabáltak. Kezdtem rosszul érezni magam, egy idő után félreálltam, amíg ő interjúkat adott. (...) Aztán hallottam, hogy azt mondja: 'Jack, szeretném, ha találkoznál a partneremmel, Ojanival.' Megfordultam, és Jack Nicholsonnak mutatott be. (...)

A férfi még arra is kitért, hogy a premier után volt az első együtt töltött szerelmes éjszakájuk:

Az volt az első este, hogy szerelmeskedtünk. Tökéletes volt. Ott feküdtünk és azt mondta, 'szeretném, hogy mindig az életemben legyél. Szeretlek'. Úgy éreztem magam, mint "Mr. Hamupipőke".

Noa szerint a kapcsolatuk azért működött, mert őt nem érdekelte Lopez celeb státusza:

Hagyománytisztelő lány, egy szegény Puerto Rico-i családból származik. Valaki olyat akart maga mellé, aki megvédi, aki kiáll mellette. Teljesen beleszerettünk egymásba. 

- mesélte a férfi. 

Felmondtam a munkahelyemen és Los Angelesbe költöztem. Egy csodaszép helyen laktunk, aztán hamarosan beköltöztünk az első házunkba, majd a házaink egyre nagyobbak lettek. Jen szerette, hogy egy egyszerű kubai srác vagyok, sosem akartam tőle semmit. Mindig dolgoztam és volt saját pénzem. 

Már körülbelül fél éve jártak, amikor Jennifer megkapta a főszerepet a Dalok szárnyán című filmben - de folyamatosan kétségek gyötörték:

Texasba mentünk a forgatásra, és minden este, amikor visszatértünk a hotelbe, Jennifer a karjaimba zuhant és kétségei voltak. Azt gondolta, nem elég jó. Az éjszaka közepén zokogni kezdett. Megvigasztaltam, azt mondtam, ő a legjobb, és tényleg nagyon jól csinálta.

 

 

A híresség és szerelme egyik nap vásárolni ment, J.Lo ki is nézett magának egy gyűrűt - Noa pedig még aznap visszament az üzletbe, megvásárolta a 15 ezer dolláros ékszert és a Selena-film forgatását lezáró partin kérte meg szerelme kezét:

Mindenki szurkolt, féltérdre ereszkedtem, és odaadtam neki a gyűrűt. Sírt és nevetett, és igent mondott.

A kapcsolatuk első buktatója azonban hamar megjelent, Noa és Lopez anyja összetűzésbe keveredett az esküvő kapcsán: Lupe mama ugyanis neheztelt a lányára, amiért az úgy döntött, Floridában fog férjhez menni és nem szülőhelyén, Bronxban.

Jen folyton sírt. Az anyja felhívta és kiabált vele, próbálta elérni, hogy máshol legyen a helyszín. Így aztán felhívtam Lupét és megmondtam, hogy fejezze be. Ez nagy hiba volt. Onnantól kezdve mindig feszültség volt Lupe és köztem.

Újabb kellemetlenség volt a férfi szerint, hogy Lopez egyre kevésbé volt elérhető, ahogy a karrierje beindult:

Jenből egyszerre J.Lo lett, egy egész intézmény, amely milliókat hozott. Sok új ember lett körülötte, mindegyik pénzt akart kisajtolni belőle. Amikor felhívtam, egy asszisztens válaszolta mindig, hogy most nem elérhető.

A féltékenység is megjelent a kapcsolatukban: Noa feladata volt, hogy intézze J.Lo klubjának megnyitóját, és ekkor látta meg, hogy feleségéről több közös fotó is született Puff Daddyvel. A rapper ugyanis producerként közreműködött Jennifer zenei karrierjében.

Felhívtam Jent, megkérdeztem, hogy miért jár el vele randizni, mire ő annyit mondott, hogy ez csak munka, mert azt mondták, hogy tegye ezt. Féltékeny voltam és azt kiabáltam: 'de hát házas vagy!' Gyerekeket akartunk, erről is beszéltünk. Aztán azt mondta, most nem vállalhat gyereket mert nem lenne összeegyeztethető a karrierjével.

A férfi szerint ennek ellenére J.Lo mindenképpen tartani akarta a látszatot, hogy boldogok együtt. Még Oprah Winfrey talkshow-jába is elmentek, ahol Lopez tagadta, hogy bármi baj lenne.

Az egész életünk egy hazugság lett. (...) Elmentünk a Golden Globe-ra, Jack Nicholson mellett ültünk. Azt mondta: "nagyon boldognak tűntök". Mondtam, hogy nem minden az, aminek látszik, mire azt tanácsolta, hogy tartsak ki. Sosem gondoltam volna, hogy Jack Nicholsontól fogok párkapcsolati tanácsot kapni.

 

 

11 hónap után Ojani Noa és Jennifer Lopez elvált, a színész-énekesnő pedig rövidesen összejött Puff Daddyvel. Noa 50 ezer dollárt kapott a válás után és továbbra is viselte a gyűrűjét. 

Elmondása szerint Jennifer a válásukat követően is volt, hogy arra kérte, próbálják meg újra, mert "nem akarja elveszíteni". 

A híresség 2002 környékén megbízta Noa-t a Los Angeles-i étterme menedzselésével, de három évvel később kirúgta. Noa beperelte volt feleségét, aztán a megállapodást követően visszatért Floridába, és azóta se házasodott meg. 

A férfi szerint tovább maradtak volna együtt Lopezzel, ha "nincsenek paraziták, akik celebek hátán élnek meg", illetve ha a média nem "csóró pincérnek" állítja be.

A legjobbat kívánom Bennek, de nem vagyok meggyőződve arról, hogy ez sokáig fog tartani. Szerintem Jennifer olyan ember, aki akár 7-8 alkalommal is házasodni fog. Nem tudom elképzelni, hogy valaha is megállapodik egy ember mellett. A szakmai életében folyamatosan hajtja magát, és ezért is van már egy három évtizedes karrierje - de a magánéletében is mindig továbblép. Ha Lupe Ben oldalán áll, akkor talán van esélye.

- mondta a férfi. 

Jennifer Lopeznek egyébként Ben Affleck a negyedik férje, ide kattintva megtudhatod, kik jegyezték el őt. 

 

 

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek