Starity

Nem a pertől tart Miley Cyrus: az exe miatt aggódik az énekesnő

Ma, 13:03   |   Szerző: Four

Az énekesnőt nem is a per izgatja, hanem egy bizonyos dolog az exével kapcsolatban.

hirdetés

Nemrég írtunk róla, hogy Miley Cyrust beperelte a Tempo Music Investments, mert szerintük az énekesnő "Flowers" című dala túlságosan hajaz Bruno Mars "When I Was Your Man" című szerzeményére. 

A szövegbeli hasonlóságok pedig ebben az esetben egyáltalán nem véletlenek a két dal között, mert úgy tudni, Miley exe, Liam Hemsworth gyakran énekelte Cyrusnak Bruno dalát, sőt, állítólag 2018-ban, az esküvőjükön is ez a szerzemény szólt. 

Miley pedig a "When I Was Your Man"-re válaszul, évekkel később megírta a Flowerst, amelyben arról énekel, hogyan találta meg a függetlenséget és a magabiztosságot szingliként és amelyet árulkodó módon pont Liam születésnapján, január 13-án tett közzé. 

A Daily Mail bennfentese szerint a Hannah Montana sztárja nem is igazán a pertől tart, hanem attól, hogy nyilvánosan el kell ismernie, Liamnek írta a fent említett alkotást. 

Miley-t csak az érdekelte, hogy Liam tudja, a Flowersszel neki akart üzenni. Eredetileg egy lassú számot írt, nem úgy tervezte, hogy ilyen pozitív, vidám hangzása lesz. Aggódik, hogy el kell árulnia, mi adta az ihletet. Azzal nincs problémája, hogy beismerje, Bruno dalára reagált, de az már aggasztja, hogy nyíltan fel kell vállalnia, Liamről szól a szerzeménye. 

- mesélte az illető, aki szerint a popsztár egyelőre kivár, és azt reméli, nem kell nagyon belefolynia az ügybe. 

Embed from Getty Images

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek